Thomas Mygind

Kicktalk er foredrag ud over det sædvanlige .

Højt tempo, humor og dybsindige refleksioner er nogle af ingredienserne der garanterer at ingen forlader salen upåvirket efter en Thomas Mygind Kicktalk.

Særdeles LIVE...
Thomas Mygind´s unikke stil provokerer til eftertanke, underholder og begejstrer. På kort og lang sigt.

Få det bedste ud af det meste - trods alt...
I en tid hvor krise-krads og dommedags- basuner indimellem overdøver al sund fornuft og almindelig logisk tænkning, tager Thomas Mygind et solidt livtag med vores indbyggede tendens til periodisk trutmund, og leverer kvalificerede og forfriskende bud på hvordan vi alle, med relativt enkle midler og metoder, kan få det bedste ud af det meste - trods alt...

Et seriøst tankevækkende, stærkt underholdende og særdeles inspirerende, kærkomment los lige i motivatoren...

På eget ansvar!
Livsglæden får et kæmpekick når Thomas Mygind spinder en glødende og gribende tråd fra fødsel til død.

En kontant og kærlig knytnæve lige i hjertekulen, der får dig til at indse at livet rent faktisk er en rigtig god ide, med langt flere - og endnu bedre - muligheder end du måske lige forestiller dig.

Det er praktisk talt helt op til dig selv...

Konstruktiv kommunikation
Det der oftest spænder ben for succes og samarbejde er dårlig kommunikation.

Og da ALT hvad du siger, og ALT hvad du gør er kommunikation, bliver kvaliteten af den afgørende for din gennemslagskraft, selvtillid og troværdighed.

En tankevækkende og underholdende kicktalk pakket med kompetente værktøjer til effektiv og konstruktiv kommunikation. Professionelt og privat...

Alle Thomas Mygind Kicktalk´s kan skræddersyes til den enkelte event.

Hjerne-opgraderinger som virker...
Ti-tusindvis af danskere i alle brancher - indenfor såvel det private erhvervsliv, sportens verden, kommuner, offentlige institutioner og undervisningssektoren har siden 1997 haft fornøjelsen af Thomas Mygind's forrygende Kicktalks.

At hjerne-opgraderingerne virker er strømmen af begejstret feedback nok det bedste bevis på.

Her et udpluk:

Tog publikum med storm...
"Hvirvelvinden Thomas Mygind tog publikum med storm. Hæsblæsende Talkshow. Stemningen euforisk ... Han har så meget godt på hjerte, så megen energi, så meget godt. Han er simpelthen høj af livet. En rus han formår at formidle videre"
B.T.

Helt exceptionel...
"Helt igennem perfekt. Super professionel performance. Medrivende entusiasme, markant engagement. Hans drive, empati og særdeles fokuserede kreativitet er helt exceptionel."
TDC

Dyb respekt...
"Helt enestående oplevelse. Fantastisk energiudfoldelse. Virkemidler som alle kunne forstå og forholde sig til.
Humor i standup-format kombineret med seriøsitet og dybsindighed. Dyb respekt."

Hewlett Packard

Der blev fyldt en tiger på tanken...
"En oplevelse ud over det sædvanlige. Øjnene stod på stilke, ørerne var spidsede og lattermusklerne blev ømme. Stof til eftertanke. Der blev fyldt en tiger på tanken."
PBS

Kanon-afslutning på dagen.
"Dit indlæg var meget tankevækkende og gav enormt meget energi. Kanon-afslutning på dagen."
Electrolux

Biografi:

Thomas Mygind startede sin karriere i reklame-brancen, siden har han været salgschef i ASICS sportswear, haft sit eget promotion-bureau, arbejdet med aktiv personale-udvikling og ledertræning, uddannet sig til NLP-practitioner i London og lavet outdoor-kurser for unge grænsekriminelle på katastrofe-kurs.

Han er en af Danmarks mest erfarne radio- og tv- håndværkere med mere end 2.000 programmer i logbogen, og har siden 2004 siddet i ledelsen af SBS TV Denmark fra 2006 som chef for KANAL 5. Thomas er endvidere en topdedikeret motionist med bl.a. foreløbig ti marathonløb på fitness-kontoen.

Kommunikation og udvikling...
Den glødende tråd i Thomas Myginds liv har altid været udvikling og kommunikation, og hans erfaringer favner vidt og strækker langt. Både menneskeligt og professionelt. De fleste kender ham som den topprofessionelle tv-mand med det kølige overblik og varme hjerte. Men Thomas har andet og mere at byde på. Meget andet og meget mere...

Den midtjyske dynamo...
Thomas Mygind, der er født 20.december 1960 i København, har siden sit 8. år været fuldblods midtjyde. Han droppede ud af gymnasiet, for at arbejde som bl.a. vinduespudser, skovarbejder og DJ, før han senere for fuld musik blev smidt ud af handelsskolen. Efter konstabel-uddannelsen i hæren, kaldte reklamebranchen hvor Thomas en årrække roterede som kreativ dynamo på nogle af landets største bureauer, før han i 1986 startede sit eget.Klik for stort billede...  Klik for stort billede...  Klik for stort billede...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Mygind

For booking af Thomas Mygind ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Thomas Mygind

Thomas Mygind foredrag

Thomas Mygind foredrag

KICKTALK

Book et Kicktalk foredrag med Thomas Mygind

Ti-tusindvis af danskere i alle brancher - indenfor såvel det private erhvervsliv, sportens verden, kommuner, offentlige institutioner og undervisningssektoren har siden 1997 haft fornøjelsen af Thomas Mygind's forrygende Kicktalks.

Thomas Myginds Kicktalk giver dig genvejen til begejstring. Nu har du muligheden for at booke et foredrag som kan skræddersyes til den enkelte event.

Læs mere om Thomas Mygind foredrag, og få et udpluk af strømmen af begejstret feedback som Thomas har fået på sit kicktalk foredrag.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Thomas Mygind

 Thomas Mygind
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere