Trio Copenhagen

Musik til reception

Trio Copenhagen
STEMNINGSFULD FEST- OG UNDERHOLDNINGSMUSIK
Oplev den vidunderlige stemning, når den professionelle trio fortolker udødelige musiknumre fra mange tidsaldre og forskellige musikgenrer som for eksempel barokmusik, let klassisk, wienermusik, sigøjnermusik, operette- og musicaltoner.

Trio Copenhagen (fløjte, cello og klaver) optræder i biblioteker, cafeer, kirker, koncertsale, teatre og museer. Musikerne har også medvirket på radio- tv- og cd-optagelser.
Endvidere spiller Trio Copenhagen gerne ved festlige lejligheder som receptioner, konferencer, fødselsdage, bryllupper m.v.


SØREN BARFOED er uddannet fløjtenist fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1977. Har glædet og fornøjet med sit fløjtespil i mange musikalske genrer i København og nærmeste omegn (dvs. mange steder mellem Thorshavn, Helsinki, Linz, Cannes og Tenerife). Startede i Erik Brems Gråbrødretorv Ensemble. Hvor han slutter, er svært at sige, men lige for tiden spiller han meget med orkestrene i Tivoli.

BENT FOMSGAARD begyndte at spille cello som 10-årig. Spillede i amatørsymfoniorkester i Herning i teenageårene. Senere uddannet cellist på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus afsluttende med diplomeksamen. Har efter 2½ år i Radiounderholdningsorkestret spillet freelance i de fleste danske symfoniorkestre og i mange teater- og musicalsammenhænge.

ALLAN ANDERSEN er pianist. Uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium. Startede sin teaterkarriere i Odense Teaters jubilæumsforestilling "Lille Klaus og Store Klaus" i 1971. Efter 8 år som kapelmester og komponist gik han videre til en freelance tilværelse på diverse teatre og revyscener i København. I 2002 fejrede Odense Teater hans 25 års jubilæum som kapelmester.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Copenhagen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Copenhagen

For booking af Trio Copenhagen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret