Erling Bernhoff

Dinner- & dansemusik

Erling Bernhoff udgangspunkt i stemningen og spiller afdæmpet dinnermusik, og skal der mere fut i fejemøget efter middagen spiller han gerne op til dans.

Dinner
Smægtende blide pianotoner, stemningsfuld musettemusik, svingende jazz med brede fingre, iørefaldende revyviser, kendte klassiske temaer og egne kompositioner fra teaterstykker som Erling Bernhoff selv har skrevet musikken til. Med afsæt i hans konservatorie-uddannelse og erfaring som udøvende jazzmusiker gennem mange år, tager Erling Bernhoff udgangspunkt i stemningen og spiller afdæmpet, alsidig, og stemningsfuld musik under middagen på el-klaver med behagelig og velklingende pianolyd uden anden kunstig tilsætning. Erling Bernhoff spiller med på de festsange som måtte komme, i et toneleje, hvor alle kan synge med.

Dansemusik
Det vil blive sang og musik, der er tilpasset selskabets smag og behov. Gedigen dansemusik af f.eks. Vikingena, Kim Larsen, Shubidua, John Mogensen, Beatles, Bamse, latin amerikansk, jazz - kort sagt musik for enhver smag, som de fleste kan synge med på. Skal der mere gang i din fest kan dansemusikken også leveres sammen med en fremragende sangerinde. Erling Bernhoff er arrangør og pianist i sang-gruppen SATIN DOLLS de kan let engageres, som et festligt indslag - måske under middagen. Påklædning til lejligheden samt professionel og høflig optræden er en selvfølge.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erling Bernhoff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Erling Bernhoff

For booking af Erling Bernhoff ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret