Connie Svendsen

Foredrag - humor

Flere end 30.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Connie Svendsen's 2 mottoer er:
"Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret". & "Det du fokuserer på, får du mere af - valget er dit".

Hun startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm.Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.
Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Hun har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.


Connie Svendsens foredrag:

"FARVEL TIL BROKRØVENE" - En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til Take Of når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med hendes nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra "Det Lille Ekstra" og går nu skridtet videre. Hun tør prikke til janteloven, gøre op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads?
Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havet brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige?

Tænk, hvis det er nemt!
Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig rundt og måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver:
- Motiverede medarbejdere
- Færre sygedage
- Mindre brok
- Større arbejdsglæde
- Mere humor
- Mere trivsel


"DET DU FOKUSERE PÅ, FÅR DU MERE AF" - Valget er dit!

Med Connie Svendsens nye foredrag sætter Connie fortsat arbejdsglæde på dagsordenen. Hun gør op med den danske brok-kultur og sætter fokus på evnen til at ændre holdning.

Hvor lang tid varer en krise? Tør du kigge på det som en tilstand, og derigennem få værktøjer til egen og andres succes?

Et jordnært foredrag for alle hvor humor stadig i højsædet, og deltagerne får masser af input og værktøjer til at forbedre deres arbejdsliv og privatliv. Connie Svendsen giver rå og ærlige budskaber på løsningerne.

Et jordnært og inspirerende foredrag, med plads til masser af humor og refleksion.

Varighed: fra 60 - 75 min.


Foredrag:
"DET LILLE EKSTRA" - EN PEPTALK OM ARBEJDSGLÆDE

Er arbejdsglæde noget du har nok af - eller er den i restordre på din
arbejdsplads?

Få vinger sammen med Connie, når hun med en gavmild portion humor og selvironi giver dig masser af sjove inspirerende eksempler på, hvordan man skaber arbejdsglæde i en travl hverdag.

At give "Det Lille Ekstra" vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag. Opskriften er simpel og der vil fremkomme masser af eksempler i foredraget.

Hør om vigtigheden af at give "Det Lille Ekstra" og hvordan denne enkle teknik kan føre til store forandringer og resultater. Både i forhold til dig selv, din familie og på din arbejdsplads. Arbejdsglæde smitter nemlig. Det giver mindre stress og bedre teamwork. Færre uoverensstemmelser og smidigere kommunikation. Og den gode nyhed er, at alle kan lære det. Tør du?

Foredraget er inspireret af dagligdagens oplevelser og om hvor lidt der skal til for at få en bedre hverdag.

Budskabet er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer der byder sig. Det handler om "at give det lille ekstra".

"Hvis alle turde give 'Det Lille Ekstra' ville verden være positivt forandret" Citat: Connie Svendsen

Varighed: fra 60 - 75 min. Aftales individuelt


Foredrag:
"AT TURDE LIVET" - EN PEPTALK OM POSITIVITET OG LIVSKVALITET

Med udgangspunkt i sit eget meget spændende liv, tager Connie Svendsen deltagerne med på sit livs rejse. Lige fra hun som 15-årig stod på friluftsscenen sammen med Pjerrot, og til hun sammen medsin 8-årige søn rejste alene rundt i Østen.

Foredraget er fyldt med humor og fanger deltagerne fra start til slut.

Budskabet er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer der byder sig. Hun vil med sin menneskelige indsigt give tilhørerne et positivt vink med sin vognstang, idet hun tør sige, hvad andre tænker.

Varighed fra 60 - 75 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Connie Svendsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Connie Svendsen

For booking af Connie Svendsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Connie Svendsen

Nyt foredrag af Connie Svendsen

Nyt foredrag af Connie Svendsen

HUMORISTISK FOREDRAG

"Det du fokuserer på, får du mere af!" er titlen på Connie Svendsens nye foredrag.

Med det nye foredrag sætter Connie fortsat arbejdsglæde på dagsordenen. Hun gør op med den danske brok-kultur og sætter fokus på evnen til at ændre holdning.

Humor er stadig i højsædet, og deltagerne får masser af input og værktøjer til at forbedre deres arbejdsliv og privatliv.

Et jordnært og inspirerende foredrag, med plads til masser af humor og refleksion.

Varighed: fra 60 - 75 min.

Læs mere om Connie Svendsen foredrag.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Connie Svendsen

 Connie Svendsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere