Lise-Lotte Lohmann

Foredragsholder

Lise-Lotte Lohmann er efterhånden en garvet og særdeles populær foredragsholder, der gerne rykker ud til arrangementer i både privat og offentligt regi.

Lise-Lotte Lohmann er kendt for at få sine tilhørere op på mærkerne med sine kontroversielle holdninger, sin enorme energi, slagfærdighed og stærke humoristiske sans, og Lise-Lotte Lohmann bliver derfor brugt i mange forskellige sammenhænge. Foredragene spænder vidt og omhandler emner, der ligger Lise-Lotte Lohmann personligt på sinde. Og Lise-Lotte har en mening om mange ting. Der er dog tre emner, der går igen på listen over Lise-Lotte Lohmann foredrag:

Mad
Lise-Lotte Lohmann har hele sit voksne liv haft et problemfyldt forhold til mad og har i årevis kæmpet med vægten. I den forbindelse har Lise-Lotte Lohmann haft stor succes med foredraget Mad er min dæmon, hvor Lise-Lotte Lohmann har delt ud af sine erfaringer med kalorietabeller, slankekure og den mere effektive psykiske hovedrengøring. I dag har Lise-Lotte Lohmann vundet over dæmonen, tabt mere end 45 kg. - og de rasler stadig af. Nu fylder mad meget mindre i Lise-Lotte Lohmanns verden, og foredraget hedder derfor nu: Mad var min dæmon.

Parforhold
Lise-Lotte Lohmann har gjort sig flere erfaringer på området kærlighed og parforhold og har mange anderledes holdninger omkring emnet, som Lise-Lotte Lohmann gerne deler ud af. Et underholdende og livsklogt foredrag, der med garanti kan sende både debatten og humøret i vejret.

Arvestridigheder
Lise-Lotte Lohmann har personligt oplevet en del ballade i forbindelse med arv og arvestridigheder. Lise-Lotte Lohmann kender alt til skænderier mellem slægtninge men ved også hvordan man kommer videre, når tingene er gået i hårdknude. Derfor er Lise-Lotte Lohmann det oplagte valg, når der på en underholdende måde skal sættes perspektiv på tingene eller når der mangler et par gode råd.

Alle foredragene vinkles, så de passer til - og er relevante for tilhørerne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise-Lotte Lohmann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lise-Lotte Lohmann

For booking af Lise-Lotte Lohmann ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lise-Lotte Lohmann

 Lise-Lotte Lohmann
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere