Lissen Marschall

Foredragsholder

Lissen Marschall er et godt indslag på konferencer eller kurser indenfor personlig udvikling og kreativitet.

Hendes baggrund som musicalsanger byder på en anderledes indgangsvinkel til bl.a. jobsamtaler, produktpræsentationer eller optagelsesprøver.

Samtidig kan hun med sin erfaring give et troværdigt bud på hvad det vil sige at være kreativ både professionelt og privat. Lissen arbejder med to titler som står nærmere beskrevet herunder.

Scenen er din
- et foredrag om optimal gennemslagskraft
Alle har ret til 15 minutter berømmelse, men det er ikke alle, der benytter sig af det. Jobsamtaler, produktpræsentationer eller optagelsesprøver stiller alle krav til en kort, personlig og gennemslagskraftig præstation.

Lissen Marschall giver her sit bud på, hvordan man bliver bedre klædt på til den slags situationer. Hun tager udgangspunkt i musicalverdenen og demonstrerer bl.a. med sang undervejs, hvor meget det betyder at man fremhæver sine stærke sider og lærer at håndtere sine svage sider.

Indlægget giver deltagerne nogle konkrete bud på
- at udnytte nervøsitet positivt
- at opnå optimal gennemslagskraft på 3 min.
- at afskaffe dårlige mønstre

Kreativ på kommando
- et foredrag om kreativitetens betydning i det daglige.
Hvad vil det sige at være kreativ? Alt for ofte bliver kreativitet opfattet som evnen til at fremstille en spændende grydelap eller lave interessant borddækning. Men kreativitet er langt bredere. Det at finde en alternativ løsning på en problematisk situation er også kreativt og i langt de fleste moderne jobs er det et krav at man kan tænke og handle både selvstændigt og kreativt.
Med udgangspunkt i sit professionelle liv giver Lissen Marschall en vinkel på hvordan man kan bruge kreativiteten til at nå sine mål. Det handler ikke kun om at sætte mål og tiltrække muligheder - det handler også om at opfinde de muligheder, der ikke ligger lige for.

Foredraget bliver fulgt på vej af musikalske indslag, som giver rum til eftertanke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lissen Marschall er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lissen Marschall

For booking af Lissen Marschall ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lissen Marschall

 Lissen Marschall
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere