Benja Stig Fagerland

Foredragsholder

Økonomien vokser takket være det stærke hunkøn Kvinder står for 85 pct. af alle indkøb, de er i flertal på længerevarende uddannelser, og i USA overhaler de yngste generationer af hunkøn mænd på karrieren og lønnen. I fremtiden bliver kvinderne ikke til at komme udenom, for de virksomheder, der vil skabe vækst.

- Tænk som en kvinde, mand - og du vil score kassen! Kvinder får stadig større magt som købestærke kunder. Tørre tal viser, at kvinder står for 80 procent af alle købsbeslutninger. Det er på tide, at mændene i dansk erhvervsliv får øjnene for, at det betaler sig at please og charmere kvinderne - også dem over 40.

- De smarte drenge i klassen tænker ikke pink - de tænker som en kvinde, og de scorer kassen BIG TIME!

Hør Benja's populære og meget tidsaktuelle foredrag om Hvorfor og hvordan du-også- kan score kassen!!

- Økonomien vokser takket være det stærke hunkøn
- Familiens indkøbschef - det er kvinden!

-Kravene til en topleder i dag er både gammeldags og uforenelige med et godt familieliv. Resultatet er, at erhvervslivet taber størstedelen af den kvindelige talentmasse på gulvet.

- De virksomheder, som er bedst til at skabe et fleksibelt, trygt og godt arbejdsmiljø, vil være fremtidens vindere, Det vil være de virksomheder, der tiltrækker de største talenter, og som får de bedste muligheder for at rekruttere talenter til topledelsen blandt både mænd og kvinder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Benja Stig Fagerland er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Benja Stig Fagerland

For booking af Benja Stig Fagerland ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Benja Stig Fagerland

 Benja Stig Fagerland
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere