Michael Vesterskov

Skab holdånd på en helt ny måde:

Sangdag med Michael Vesterskov
Lørdag d. 24. februar 07 afviklede FOF-MidtVest i Give en sang- og koncertdag med Michael Vesterskov. Det var lidt af en satsning at engagere Michael alene på en foromtale, for tænk om deltagerne spildte en kostbar lørdag! Heldigvis kunne jeg som arrangør hurtigt slappe af, idet Michael i løbet af ganske kort tid skabte en positiv og varm atmosfære for de de 20 deltagere.Dagen gik med vejrtræknings- og koncentrationsøvelser, samt indøvelser af forskellige korarrangementer. Utroligt, hvad man kan lære på så kort tid, når det er sjovt!
Efter en fremragende solokoncert evalueredes dagen med absolut positive tilbagemeldinger og ønske om, at FOF tilbyder en tilsvarende sangdag til efteråret
Arne Veis
skoleleder FOF-MidtVestSkab holdånd på en helt ny måde:

Syng din virksomhed til velvære med professionel sanger og musiker


Giv dine medarbejdere mulighed for at blive rystet sammen på en helt ny måde - giv dem en musikalsk totaloplevelse. Sangeren, komponisten og musikeren Michael Vesterskov kan skabe en unik holdånd på din virksomhed ved at forene undervisning, samarbejde, glæde og oplevelse. På kurset træder alle medarbejdere ud af deres vante roller og bliver udfordret i et kor, hvor de skal finde nye roller og vise nye sider af sig selv. Kurset afsluttes med en livekoncert på virksomheden, hvor Michael Vesterskov folder sin musik ud, mens medarbejderne hygger sig.De fleste virksomheder har prøvet at ryste medarbejdere sammen med overlevelsesture eller weekendarrangementer, men hvorfor ikke prøve noget nyt? Igennem 25 år har Michael Vesterskov arbejdet med musik. I flere omgange har han undervist i sang på traditionel vis, men nu vil han videregive det bedste fra alle sine erfaringshylder på én dag. For at få gavn af Michael Vesterskovs sangkursus, behøver man ikke kunne synge - det vigtigste er, at medarbejderne for en dag må slippe deres vante arbejde og folde sig ud på nye måder.

Medarbejderne får del i Michael Vesterskovs musikalske viden igennem både sangundervisning og optræden, og det er hans ønske, at selv dem, som allerede i barndommen fik at vide, de ikke kunne synge, skal blive fortrolige med deres stemme i løbet kurset. Igennem vejrtrækningsøvelser, koncentrationsøvelser og forskellige former for opvarmning samt kor og solosang vil han løsne op for sangstemmerne og finde plads til alle i sangkursets kor. Michael Vesterskov arbejder nemlig ud fra devisen om, at et kor er et billede på et samfund, en virksomhed eller gruppe, hvor fællesskabet skal fungere med plads til alle. Nogle skal være solister, mens andre ligger grunden til, at solisterne kan være det.

I løbet af kurset vil Michael Vesterskov vise, at det giver selvtillid at turde synge både solo og i kor, og at alle har deres egen unikke tone. Medarbejderne vil få ny selvtillid og opleve nye sider af sig selv, og det kan selvfølgelig bruges i musiksammenhæng, men også på virksomheden, i dagligdagen, blandt venner og familie - til gavn for den enkelte medarbejder og vedkommendes kolleger.

Kurset afsluttes med en af Michael Vesterskovs anmelderroste solokoncerter, hvor medarbejderne kan sidde og hygge sig, mens de lytter til Michael Vesterskovs personlighed i musikken, som han har bygget op igennem en årrække. Der er tale om en stor koncertoplevelse leveret af en enkelt musiker - Michael Vesterskov bliver kaldt Danmarks svar på Bo Kaspers Orkester og har ud over meget spilletid på danske og svenske radiostationer netop ligget 15 uger på Danmarks Radios Dansktoppen med sin utraditionelle dansktopsang: Er vi lykkelige.I Øjeblikket er han aktuel med singlen "Det blå hotel"

Pressen har blandt andet skrevet om Michael Vesterskov:

Han har indspillet ugens bedste danske album. På godt 40 minutter tegner han en helt ny og spændende profil i dansk rock - for rock er det, selv om det er stille.
B.T.

Michael Vesterskov har begået en rummelig og velproportioneret plade, der viser mange sider af hans talent, en varm facetrig plade båret af Vesterskovs særprægede vokal og rigtig gode sange.
Århus Stiftstidende

En ægte singer/songwriter. Poet, komponist, entertainer og one man band i én og samme skikkelse. Hans attitude på scenen minder om Niels Hausgaards. Mens guitarens stemmeskruer får en omdrejning, kommer de lune, underfundige, lidt ætsende, sammenkædede bemærkninger luntende. Fælles for anekdoterne og sangene er, at de udstråler engagement, følsomhed, personlighed og kærlighed til mennesker.
Kalundborg Stiftstidende

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Vesterskov er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Vesterskov

For booking af Michael Vesterskov ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Michael Vesterskov

 Michael Vesterskov
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere