Michael Milo Jørgensen

foredrag om rygestop

Michael Milo Jørgensen arbejder med livsstilsforandringer - specielt indenfor tobak og rygning. Michael er kendt for sine innovative rygestopkurser på Club La Santa i Spanien - hvor han i en årrække har undervist på "Rygestop- Kost & Motionsuge".

Michael underviser på rygestopkurser på sygehuse og hospitaler, aftenskoler og virksomheder. Michael har erfaring som rygestopkoordinator i Vestsjællands Amt, med implementering af rygestop for patienter og personale i Sygehus Vestsjælland.
Michael har arbejdet på Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed med forskningsprojektet Rygestop i almen praksis. Har undervist i sundhedsfag på Socialpædagogisk Seminarium i Grønland.

Michael har i 25 år arbejdet med Human Relations - som sundhedskonsulent, leder, elitetræner i håndbold, seminarielærer, organisationskonsulent m.m.
Michael er forfatter til flere bøger om idræt og ledelse.
Michael er indehaver af konsulentfirmaet "Sundhed og livsstil" som arbejder med emner indenfor "sundhed, velvære og udfoldelse af potentiale".
Michael arbejder med Human Relations i Danmark, Grønland, Sverige og Spanien.

Michael har følgende uddannelser: Rygestoprådgiveruddannelse * Academy Profession Degree in Leadership & Management * Bachelor in Social Education * Diplomtræneruddannelse i håndbold.

FRA RØGHED TIL RØGFRIHED
Michael deler ud af sine mange erfaringer fra samtaler med mere en 700 "rygestoppere" i Danmark, Grønland, Sverige og Spanien. Michael formidler på en humoristisk OG seriøs måde, således at fakta blandes med humor. Et foredrag med Michael viser veje frem mod et succesfuldt rygestop med vægt på motivation, de gode metoder - og med vægt på håbet om succes.
En forudsætning for et succesfuldt rygestop er altid, at personen ændrer lidt på flere faktorer samtidigt:
- fysiske, bl.a. kost og motion,
- mentale, bl.a. planlægning, målsætning og vaner,
- sociale, bl.a. samvær med venner, familie, kollegaer m.fl.
Michael giver, med udgangspunkt i selvoplevede cases, eksempler på forskellige menneskers rygemønstre og rygerprofil og anviser strategier til at navigere mod varig rygefrihed. Budskabet er, at alle mennesker kan stoppe med at ryge - hvis blot det enkelte menneske kortlægger sine individuelle rygemønstre og sin unikke rygerprofil - og handler specifikt ud fra dette.
Foredraget vil også komme ind på den meget oversete faktor, at mange rygere "falder tilbage til rygning" på grund af manglende impulskontrol - hvilket ofte skyldes kombinationen af et lavt blodsukkerniveau, mangel på vitaminer og højt kortisolniveau. Mad og motion - og evnen til at opnå et succesfuldt rygestop - hænger derfor uløseligt sammen med evnen til at opnå varig røgfrihed.
Sygdoms- og dødsstatistikker overlader Michael til andre foredragsholdere at tale om - et foredrag med Michael fokuserer på håb om succes.
Foredraget krydres med små, sjove, inspirerende film - og deltagerne inddrages med egne erfaringer - alt efter tid og lyst.
Deltagerne får viden og redskaber med hjem, som gør dem i stand til at arbejde med sig selv - og hjælpe andre der ønsker at opnå varig røgfrihed. Og deltagerne får håb med hjem.

MÅLGRUPPER
Michaels foredrag henvender sig til alle der ønsker at stoppe med at ryge - og alle der ønsker at vedligeholde et rygestop. Foredraget henvender sig også til alle der ønsker at hjælpe andre til varig røgfrihed: HR-personale, rygestoprådgivere, skolelærere, sygeplejersker m.fl.

VÆLG MELLEM 4 FOREDRAG
FOREDRAG 1: KEND DINE RYGEMØNSTRE OG DIN RYGERPROFIL OG BLIV RØGFRI!
MOTIVATION - er du motiveret i "de tre dimensioner"?
RYGEMØNSTRE - hvordan ryger du?
RYGERPROFILER - hvorfor ryger du?
AFHÆNGIGHED - er det fysisk, socialt, eller mentalt?
VANER- dem du ikke kender er de sværeste at ændre.
VISIONEN - hvad betyder den for din succes?
PLANLÆGNING - hvordan gør jeg det?
REDUCER DIT FORBRUG - og få succes med dit rygestop.
RISIKOFAKTORER - hvordan finder du dem - og takler dem?

FOREDRAG 2: DIN RYGEKARRIERE - i relation til kost og motion.
RYGESTOP UDEN ABSTINENSER - og uden nikotin.
RYGESTOP, KOST OG MOTION - hvad sker der i hjernen?
RYGESTOP, MOTION OG STRESS - hvordan undgår du stress?
RYGNING OG VITAMINER - hvad betyder det for din succes?
RYGESTOP OG BLODSUKKERBALANCE - hvordan justeres den?
RYGESTOPSUCCES MED SUKKER - er det sandt?
RYGESTOP OG VÆGT - hænger det sammen?
OPTIMER DINE FYSISKE RESSOURCER - inden rygestoppet.

FOREDRAG 3: RYGNING OG RYGESTOP!
DIN RYGEPROFIL OG AFHÆNGIGHED. Dæk dine behov uden tobak. Rygetrang og rygelyst, mangelbehov og lystbehov.
BRYD DINE VANER - TÆNK I ANDRE BANER. Fra "ubevidst inkompetent" ryger - til "bevidst kompetent ikke-ryger.
STYR DIN KOST - STYR DIT RYGESTOP. Undgå fysiske abstinenser og vægtøgning - få styr på glukagon og insulin. Sundhedsstyrelsens kostråd.
NIKOTIN: Hvordan bruges nikotin - f.eks. plaster og tyggegummi - hvis du har brug for det?
FÅ SUCCES MED DIT RYGESTOP MED MOTION. Sammenhænge mellem motion, velvære, humør - og rygestop.
HELBREDSFORDELE. Helbredsfordele ved rygestop. Jubiii, jubiii!
RÆDSELSKABINETTET. Hvad risikerer de, der fortsætter med at ryge? Uha, uha!
RISICI OG FALDGRUBER. Hvordan håndterer du fysiske, mentale og sociale belastninger - og hvordan holder du den røgfri stil på den lange bane?
TAG ARMENE NED. Hvordan får du mest glæde af din ny, røgfri, situation - uden at prale?

FOREDRAG 4: RYGNING OG RYGESTOP!
Sammensæt temaer fra KEND DINE RYGEMØNSTRE OG DIN RYGERPROFIL OG BLIV RØGFRI!, SPIS MAD OG BLIV RØGFRI! og RYGNING OG RYGESTOP!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Milo Jørgensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Milo Jørgensen

For booking af Michael Milo Jørgensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Michael Milo Jørgensen

 Michael
Referencer
Info
Foredrag: 1 time og 45 minutter inkl. en lille pause. Også varighed efter aftale. Michael medbringer selv computer og projektor.
Arrangør sørger for et velegnet rum - samt lærred til forevisning af lysbilleder og film.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere