Lotte Paarup

Foredrag

Lotte Paarup er fysioterapeut med mange års erfaring indenfor sport og fitness samt klinisk arbejde. Siden 1993 har hun arbejdet med formidling af træning, sundhed og velvære for mange forskellige målgrupper - topidrætsfolk, Hr. og fru Danmark, unge som ældre, patienter og til de som vil have en flad mave. Lotte er i bund og grund en jordnær pige fra Fyn, som hele sit liv har været bidt af kroppen, og hvad den kan bruges til.

Som barn og teenager handlede det om håndbold 24 timer i døgnet, så blev det til fitness og Jane Fonda og endelig fysioterapi. I dag anvender Lotte sine mange års erfaring med bevægelse via formidling igennem kurser og foredrag i ind- og udland. Lotte skriver også bøger og artikler for diverse magasiner samt udarbejder materiale til brochurer. Hun har udgivet en lang række træningsdvd´er samt lavet motionsprogrammer for Viasat Sport TV og senest DR. Hendes målgruppe spænder fra Hr. og Fru Danmark til professionelle behandlere og instruktører. Lotte er en ægte praktiker, som på levende og let fordøjelig vis formidler svære emner om kroppen, motion og sundhed.

Lotte lever og ånder for kroppens unikke univers - hun er altid sprængfyldt med ideer og brænder på smittende vis for sit fag. På trods af Lottes store entusiasme tager hun afstand fra løftede pegefingre og fanatisme. Mennesket skal informeres og selv forme sine tanker og holdninger - og så gælder reglen om sund fornuft, siger Lotte. Kroppen og mennesket er yderst intelligent, hvis vi giver lov og stiller de rette midler til rådighed. Samfundet er i dag således indrettet, at vi bliver inaktive, dovne, overvægtige og nogen vil påstå dumme. Lotte vil gøre sit, for at stille redskaberne til rådighed for at gøre verden og din krop mere intelligent. Motion er som at børste tænder - en nødvendig del af den daglige hygiejne og vedligeholdelse af kroppen. Sådan var det ikke for bare 50 år siden, men sådan er det i dag, og det må vi forholde os til, siger Lotte.

Til daglig tilbyder Lotte også personlig målrettet træning og genoptræning. Desuden driver hun internet butikken "Den Intelligente Krop", der sælger træningsudstyr, dvd, bøger, økologisk kropspleje og meget, meget andet til en sund livsstil.

Lotte afholder en række foredrag, som dækker nogle af de emner, der optager hende mest i øjeblikket. Lotte er kendt for sin evne til at kunne "tale til alle". Hun har en smittende begejstring for de emner, som hun beskæftiger sig med. Et foredrag med Lotte er en professionel oplevelse med masser af smil på læben, brugbar information og noget at "gå hjem med".

Foredrag

Din Intelligente Krop - et anderledes foredrag
Din krop er meget intelligent - men kun hvis du behandler den intelligent! Hør hvordan - det behøver ikke være så besværligt...
Din krop er meget intelligent, men kun hvis du behandler den intelligent.

Og ved du HVOR intelligent, din krop er?

Din krop styres af hjernen - bevidst eller ubevidst. Hjernen og nervesystemet er din egen lille harddisk. Med de rette påvirkninger i hverdagen og det rette valg af motion og bevægelse, kan hjernen, harddisken programmeres til at være meget intelligent. Med den forkerte eller manglende bevægelse foregår kommandoerne ikke optimalt - og risikoen for skader, smerter og dårlig funktion er kraftigt forøget. Kroppen skal stimuleres intelligent i løbet af dagen, så skal den nok opføre sig intelligent - du lærer hvordan på dette foredrag.

Dette foredrag handler ikke om fedtprocenter, kondital og flade maver... men om sundhed og velvære i hverdagen i et bredere perspektiv. Det handler om genveje og muligheder - det behøver ikke være så besværligt at have det godt i sin krop i mange år! Der er ingen regler, kun muligheder...

Foredraget indeholder helt enkle øvelser undervejs, så du har noget helt konkret at gå hjem med - du kommer ikke til at sidde stille!

Varighed: Foredraget varer 1-2 timer afhængig af målgruppen og evt. specielle ønsker.

Målgruppe: Foredraget henvender sig til alle og alle er velkomne.
Uanset baggrund vil du få personligt eller professionelt udbytte af foredraget.


Træk vejret - undgå stress og bliv sundere!
Start med at trække vejret dybt fem gange om dagen - og du vil mærke en forskel. Dette foredrag skaber med garanti positiv forandring i dit liv!

Bare 5 dybe vejrtrækninger gør dig sundere, mindre stresset og med mere energi nu og her! oplev hvordan og hvorfor på dette foredrag. Foredraget med Lotte Paarup er et must, hvis du interesserer dig for din sundhed - og det vil med garanti skabe forandring i dit liv..

De fleste af os tror, at vi trækker vejret fint - vi overlever jo. men hvor godt overlever vi?

90% af din energi kommer fra åndedrættet. Måske er trækker du ikke vejret optimalt, og dette er netop den vigtigste kilde til træthed, uoplagthed, manglende overskud osv. Et godt åndedræt betyder meget mere for din sundhed, end du måske er klar over. Det er vigtigt at motionere kroppen, men det er mindst lige så vigtigt at motionere åndedrættet.

Foredraget handler om åndedrættets enorme betydning for mennesket både fysisk og mentalt. Du får viden, lærer dit eget åndedræt bedre at kende og du får små øvelser med hjem, som du med det samme kan bruge i din hverdag.

Vidste du at:
- Mennesket tager i snit godt 20.000 vejrtrækninger om dagen.
- Vejrtrækningen er kroppens første og vigtigste prioritet - hjertet slår ikke uden ilt.
- De fleste mennesker trækker vejret automatisk og ubevidst efter gamle tillærte mønstre - uden at vi tænker over det.
- En sund vejrtrækning handler ikke kun om at trække vejret helt ned i maven.
- Dårligt åndedræt er direkte årsag til sygdom.
- Ilt dræber syge celler i kroppen.
- Et godt åndedræt nedsætter blodtrykket.
- Et godt åndedræt slanker!
- Et godt åndedræt nedsætter mængden af stresshormon i kroppen.
- Med et godt åndedræt har du dit eget gratis udrensningssystem.
- Et godt åndedræt er din egen massør.
- Et godt åndedræt giver en sund ryg.
Dette og meget mere vil blive gennemgået på foredraget "Træk vejret - undgå stress og bliv sundere" med Lotte Paarup.

Varighed: Foredraget varer 1-2 timer afhængig af målgruppen og evt. specielle ønsker.

Målgruppe: Foredraget henvender sig til alle og alle er velkomne.
Uanset baggrund vil du få personligt eller professionelt udbytte af foredraget.


Kropsholdningen er din bedste ven
Engang var vi fisk... så fik vi fire ben... så 2 ben... og nu har vi tre ben! Sådan starter historien om dette foredrag.
Forstå hvorfor kropsholdningen er din bedste ven - og gør noget ved det.

Foredraget giver dig en praktisk forståelse for kropsholdningens betydning for kroppens sundhed. En forbedret kropsholdning gør dig flottere, rankere, slankere og fri for smerter - hør hvorfor og hvordan. Selv et smil gør underværker for din kropsholdning!

Kropsholdningen bestemmer kroppens mekanik. Dårlig kropsholdning er lig med dårlig mekanik - og dermed dårlige køreegenskaber. God kropsholdning er lig med god mekanik - og dermed gode køreegenskaber. Er hjulet ikke spændt ordentlig fast på din bil, giver det en mekanisk defekt og udslag i køreegenskaberne - kroppen fungerer på samme måde.

Foredraget indeholder helt enkle øvelser til at støtte forståelsen og for at have noget at gå hjem med.

- Hvad betyder kropsholdningen for din krop?
- Nytter det at bekymre sig om kropsholdningen?
- Hvad er de kritiske zoner for kropsholdningen?
- Hvilken effekt er der ved forbedret kropsholdning?
- Hvordan kan du ændre din kropsholdning?
- Hvilke former for træning egner sig bedst til at forbedre kropsholdningen?
Disse svar og meget andet får du på foredraget "Kropsholdningen er din bedste ven" med Lotte Paarup.

Varighed: Foredraget varer ca. 1-2 timer afhængig af målgruppen og evt. specielle ønsker.

Målgruppe: Foredraget henvender sig til alle og alle er velkomne.
Uanset baggrund vil du få personligt eller professionelt udbytte af foredraget.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lotte Paarup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lotte Paarup

For booking af Lotte Paarup ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lotte Paarup

 Lotte Paarup
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere