Successful Living

Latterkursus - stresshåndtering

Kan man grine på kommando? Kan man grine uden grund? Kan man grine uden brug af humor? Disse spørgsmål er latterkonsulenterne Christina Lien og Per Thomsen fra Successful Living ofte stødt på. Og, ja det har de bevist mange gange. De har en enestående evne til at skabe en god stemning til julefrokoster, polterabends og firmafester over hele landet.

Latterkursus
På et latterkursus ler vi ganske uden grund, og vi smitter hinanden hæmningsløst med vores latterlige latter. At le sammen er en befriende og anderledes måde at møde hinanden på - og så er det den skønneste form for motion!

Latteren giver:
- Større åbenhed og tolerance
- Styrket fællesskab og sympati
- Øget energiniveau og færre stresshormoner
Det er med til at skabe en god atmosfære med friere kropssprog og sprudlende kreativitet. Det gør det nemt og skønt at være sammen.

Latterkonsulenten introducerer latterøvelserne, før de udføres. Efter de forskelligartede latterøvelser, som tager ca. 30 minutter i alt, kommer den fri latter i 15-30 minutter, hvor målet er at få leet, fniset, klukket eller brølet godt igennem, så hele kroppen får det dejligt.

Firma- og privatfester
- endnu sjovere!

En uforglemmelig fest med endnu bedre humør og fællesskab
Noget sjovt og grænseoverskridende, lidt mærkeligt! :o)
Grin sammen med de andre på en befriende og dejlig måde
Successful Living holder en gevaldig latterfest med jer. Et uforglemmeligt indslag ved jeres firmafester, julefrokoster, polterabender, receptioner og fødselsdage.

Successful Living kommer, når I fløjter og holder en aldeles munter latterfest, som typisk varer ca. 30-60 minutter alt efter jeres program. Successful Living sørger for at få alle med, så stemningen bagefter er åben og lattermild, fordi folk er kommet tættere på hverandre, fordi de har været en anelse på slap line sammen.

Ved fester er hygge og højt humør altid en naturlig del. En latterfest sætter prikken over i'et, og for at få det fulde udbytte af et latterfest, er det bedste, at latterfest afholdes i starten af arrangementet, eller at der drikkes et minimum af alkohol inden latterfesten.

Stresshåndtering
På skinner
Når du er loko-fører i dit eget liv, bliver du ikke stresset! Du kender køreplanen og har besluttet, hvor turen går hen. Det er dig, der sidder ved instrumentbrættet. Du bestemmer farten og holder pauser, når du har brug for det. Så nyder du både udsigten og turen gennem livet.

På jobbet
Successful Living kan lægge køreplanen for jer i virksomheden, så turen byder på velfungerende teams, et befordrende psykisk arbejdsmiljø og glad produktivitet. Successful Living kommer rundhåndet anlagt med konstruktive forslag f.eks. inden for kompetenceudvikling, arbejdsmiljø, kommunikationsformer, fysiske rammer...

På hjemmebanen
Vil du gerne i gang med at gøre-det-selv og bygge dit liv op på en ny og mere afbalanceret måde? Vi støtter dig aktivt i processen og forsyner dig med de fornødne effektive redskaber. Successful Living kigger grundigt på dit fundament, udbedrer revnerne, så hele familien kommer på sikker kurs mod indre ro, glade miner og overskud til at leve livet fuldt ud.

Successful Living benytter sig f.eks. af mediation, simple living og 7 gode vaner.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Successful Living er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Successful Living

For booking af Successful Living ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Successful Living

 Christina Lien og Per Thomsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere