Odile Poulsen

Foredragsholder

Foredrag om kvinder og prostitution. Klarsyn, terapi, teater og bøger er bare nogle af de stikord man kan sætte i forbindelse med Odile Poulsen. Book et spændende foredrag med Odile Poulsen.

Fra 1997 til 1999 hustlede Odile Poulsen ved hoteller, bordeller, i private hjem og med S/M. I år 2000 udgav hun bogen Hustler, der tog læseren med om bag facaderne og gav et hudløst indblik i livet som prostitueret.

Odile Poulsen, modtager af Alt for Damernes Kvindepris 2005, udgiver på Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts bogen "Sirenesang - En fortælling om at overleve vanvid"

"Sirenesang" er historien om kvinden Ane, der som 28-årig indlægges på den lukkede afdeling. Hun diagnosticeres som grænsepsykotisk. I bogen fortælles om Anes kamp for at genvinde sin mentale sundhed, og samtidig oprulles de begivenheder, der førte op til indlæggelsen: en uhørt barsk kvindeskæbne, men samtidig mere almindelig, end man tror.

Sirenesang er inspireret af Odile Poulsens eget liv med seksuelle overgreb, prostitution og sindssygdom.

Når livet gør ondt, kan man blive forvirret og usikker på sig selv. På hvem man er, hvad man kan, hvad man vil. Eller hvad der er godt for en. Så kan psykoterapi være en god måde at komme videre.

Odile Poulsen er uddannet og tilbyder psykoterapi og rådgivning, individuelt, for par eller familie ud fra et eksistentielt livs- og menneskesyn. Måske Odile Poulsen kan hjælpe dig nærmere det du søger.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Odile Poulsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Odile Poulsen

For booking af Odile Poulsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Odile Poulsen

 Odile Poulsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere