River Jazz & Blues Band

Jazzorkester

River Jazz & Blues Band blev startet i 1971 og har på sine mange turnéer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige stil - en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske.
Bandet spiller både blues, traditionel jazz, swing, jump og latinamerikanske rytmer.

River Jazz & Blues Band Spilleglæde, engagement og evnen til at komme publikum i møde med musikken er kendetegnende for bandet, når det begiver sig ud i velkendte klassikere, elegante arrangementer og inciterende rytmer.

Flere af numrene er komponeret og arrangeret af orkestrets leder og stifter, Torben Lassen, og mange af disse numre er blevet populære klassikere på spillesteder i hele landet.

River Jazz & Blues Band har spillet hyppigt i jazzklubber, på festivaler, til særlige arrangementer og private fester.

Bandet har turnéret i England, Tyskland og Skandinavien og mange forskellige solister har i tidens løb medvirket ved River Bands koncerter, for eksempel Maxine Sullivan, Daimi, Lone Kellerman, Jesper Thilo, Bent Jædig, Finn Otto Hansen og Ole Fessor Lindgren.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på River Jazz & Blues Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på River Jazz & Blues Band

For booking af River Jazz & Blues Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 River Jazz & Blues Band
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere