Joan Ørting

Foredrag

Joan Ørting holder kurser, foredrag og workshops i hele landet og udbyder private terapikonsultationer for både par og singler. Joan er desuden brevkasseredaktør på Ekstra Bladet.

Hun er uddannet teaterinstruktør, sexolog, kognitiv terapeut, life-coach og meditationslærer.

Inspirationen kommer fra rejser til Asien, Fjernøsten, USA samt Europa og er en blanding af alle de indtryk, mødet med mennesker over hele verden har givet.

Sexolog, forfatter og samlivsterapeut Joan Ørting

Foredrag til private:
"Den modige mand - den åbne kvinde"
Et underholdende foredrag om dynamikken og erotikken mellem kvinder og mænd.
Joan Ørting stiller skarpt på forskellen mellem det feminine og det maskuline, og ser på hvilke fortrin vi hver især har. Hun har overraskende bud på, hvordan vi forvandler irritationens gnister, til erotikkens varme bål.
- Hvordan kommer jeg bedre i balance med mit køn?
- Hvordan får jeg mere succes med det modsatte køn?
- Hvad skal der til for at være mere åben?
- Hvad kan jeg gøre for at få mere kærlighed ind i mit liv?
Foredraget er en dialog med publikum.

Foredrag til virksomheder
"Appetit på livet, og energi på arbejdet!"
Joan Ørting tager i dette foredrag udgangspunkt i hvordan man får mere overskud og glæde i en hektisk tid, så hverdagen kan hænge sammen og der kan ydes optimalt både på arbejdspladsen og på hjemmefronten? Kan mænd og kvinder lære af hinanden og hvordan kan vi arbejde bedre sammen? Hvordan lærer vi at værdsætte og tydeliggøre de forskelle vi har, så vi bedre kan nå de mål vi har sat os?

Joan Ørting har bud på hvordan vi sætter skub i den daglige glæde - Få mere energi og overskud i hverdagen og på arbejdspladsen
- Rens luften og vend skuden mod samarbejde og fremdrift
- Forstå kollegaer af det modsatte køn
- Kommuniker og skab gode relationer
- Tag ansvar for glæde og lyst

Foredraget giver redskaber til at forstå, hvordan vi kan få det
bedste frem i os selv og hinanden.

Joan Ørting er uddannet sexolog, kognitiv terapeut, life-coach, og meditationslærer. Joan arbejder som brevkasseredaktør på Ekstra Bladet, laver TV (bl.a. Sexskolen på TV3) og debatterer ivrigt i medierne omkring danskernes sex- og samliv.

Derudover uddanner Joan Ørting sexologer på sin Sexologuddannelse og par-terapeuter på hendes Par-terapiuddannelse. Ligeledes afholder Joan Ørting kurser og workshops i hele landet samt udbyder private konsultationer for par og singler. Joan har udgivet bøger om sex, singler og parforhold, og hun er kendt for sin åbne og empatiske stil, hvor publikum ofte inddrages i foredragene.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Joan Ørting er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Joan Ørting

For booking af Joan Ørting ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Joan Ørting

 Joan Ørting
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere