Troldmanden Store Kassa

Trylleri - børneunderholdning

Troldmanden Store Kassa er en af Danmarks mest erfarne og mest populære børneunderholdere. Han evner at fange sit publikum ind i et magisk og eventyragtig trylleunivers, hvor publikums reaktioner skifter mellem måbende forundring og spontane latterudbrud.

Børnene inddrages i showet - og er højlydt med og dybt engageret under hele showet. Tilstedeværende forældre og andre voksne går heller ikke ram forbi...

Troldmanden Store Kassa har i over 25 år stået på de skrå brædder og på gader og torve overalt i landet og har fornøjet, forundret og forbavset børn og voksne i tusindevis. Hans show er varmt, komisk og kærligt - og hans optræden er altid med dyb respekt for sit publikum. Hans kostume og scenografi er altid meget farverig og eksotisk. Han optræder for alle aldersklasser - såvel i store som i små forsamlinger.

Troldmanden Store Kassa´s daglige navn er Karsten Højen. Han er 54 år og er fra Brovst. Ud over at være tryllekunstner, gøgler, julemand, sørøver. sultan, fyrværker og børne- og familieunderholder arbejder han som regional kulturkonsulent i Region Nordjylland.

Trylleshow: Forestillingen indeholder både illusion, manipulation og magisk klovneri. Der er lagt stor vægt på publikums-engagement og forestillingerne rettes altid ind efter den alders- og interessegruppe, der optrædes for. Showet er meget farverigt i scenografi og kostume.

Et normalt show varer ca. 45-50 minutter, men der kan også optrædes f.eks. 2 x 25 minutter. Optræder såvel på store hal- og friluftsscener som i mindre klub- og institutionssammenhæng.

NYHED! Sultanen og Prinsessen fra Ali Babas Karavane laver ca. 45 min show fra et eventyrunivers fra 1001 nats eventyr, Der skabes et univers/rum som du kan se på billederne, med kæmpe gong, vandpibe, guld og røgelse, ægte persiske tæpper og meget andet. Et hyggeligt show, hvor der både trylles, fortælles historier, spises sabler, spilles og synges med børnene, skabes drama og meget andet.

Medvirkende: Sultanen den Store Alkassani og hans giftemodne datter Prinsesse Smaragd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Troldmanden Store Kassa er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Troldmanden Store Kassa

For booking af Troldmanden Store Kassa ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret