Mads Christensen

Foredrag - Den Store Blærerøv

Mads Christensen holder foredrag om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting vi omgiver os med har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde hvorpå vores omverden "læser" os.

Mads Christensen

Ved hjælp af sit alter ego, Den Store Blærerøv, gennemgår Mads Christensen de mekanismer, der afgør hvordan vi opfattes som mennesker og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet.

Med udgangspunkt i sine egne erfaringer som moderedaktør på magasinet Euroman samt egne bogudgivelser mener Mads Christensen, at vi i stigende grad opfatter hinanden ud fra de umiddelbare visuelle indtryk og, at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk.
Den Store Blærerøv er et morsomt bekendtskab hvor saglige og konkrete informationer behændigt mikses med tant og fjas.

Mads Barner-Christensen har skrevet bøgerne "Den Store Blærerøv", Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette", "SEX - Hvor svært kan det være" samt Livsstilsspillet "Feinschmecker".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Christensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mads Christensen

For booking af Mads Christensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Mads Christensen

 Mads Christensen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere