Chili John

Rock-kokken Chili John

Oplev rock-kokken CHILI JOHN RASMUSSEN til en krydret aften
Som noget helt nyt kan Danmarks rock-kok nr 1 nu engageres som kok og inspirator i forskellige sammenhænge, hvor han fortæller om sit liv som kok for danske og internationale stjerner og samtidig giver madtips - eller hvad med også at lade Chili John stå for madlavningen til arrangementet i samarbejde med jeres egen kantine?
Chili John har således gennem mange år været tæt på underholdningsverdenen, og har ofte fungeret som det faste og hyggelige holdepunkt i en ellers stresset situation. Chili John har været manden der kunne skaffe det umulige og kreere den mest utrolige middag til selv de mest kræsne stjerner.

Således har Chili John lavet mad til danske kunstnere som: Thomas Helmig, Aqua, Pallesen & Pilmark, Gnags, Jette Torp, TV2, Henning Stærk, D:A:D, Finn Nørbygård m.fl. Og fra den internationale scene finder vi navne som Elton John, Beach Boys, Bob Dylan, Björk, Wet Wet Wet, Ray Charles, Faith No More og mange flere.

På den måde har Chili John naturligvis opbygget en utrolig stor viden om madlavning, men han er ligeledes blevet indehaver af en kæmpe bunke anekdoter og spændende historier fra livet blandt stjernerne.



Chili John kan således engageres på følgende måder:

Inspirationsaften. Chili John står for madlavningen sammen med jeres eget kantinepersonale - evt. som en temaaften for studerende og / eller personale, hvor maden præsenteres og krydres med lidt skrøner fra det virkelige liv. Indkøb aftales med kantinelederen.
Fordøjelig teambuilding - En udfordring til personalet. Chili John instruerer jer i at lave mad, som var det til en rockfestival, hvor der er deadline for serveringen - men I spiser selv maden. Chili John organiserer indkøb, supplering af remedier, sørger for opskrifter og rådgivning - men er også ind("slave")pisker undervejs. I finder rammerne - men lad os først tage en snak om hvor og hvordan. Kan kombineres med øl- eller vinsmagning. Max 40 personer.
En aften i køkkenet med Chili John - en eksklusiv køkkenskole. Udvid jeres madunivers og lær nogle tricks og genveje til det globale køkken. Aftenens forløb og indkøb planlægges i samarbejde med Chili John. Beregnet for mindre madklubber - max 20 personer.
40 minutter med madtips, oplevelser og røverhistorier fra mange år som musikbranchens foretrukne mad-guru. Hvad enten det drejer sig om at servere middag i en 3 måneders indspilningsperiode i et pladestudie, at have varm mad klar næsten 24 timer i døgnet til musikerne på en festival eller sørge for bespisning af flere hundrede personer til en rockkoncert i Parken - ja, så har Chili John været der og gjort maden mindeværdig.



Kokken sætter smag på maden
Elton John har spist hans mad. Store dele af den danske musikscene gør det jævnligt, og siden 1996 har danskerne også kunnet tage del i Chili John Rasmussens gastronomiske udskejelser via 2 populære kogebøger. "Danskerne er i de senere år blevet mere modige til at spise fremmedartet mad. Danskerne rejser også ud for at få nye madoplevelser", siger Chili John. Læs også de 10 hurtige spørgsmål til kokken her.
Opgaven førte til udviklingen af "verdenskøkkenet". Et nyt land hver dag. Store kunstnere og bands som Bob Dylan, Van Morrison, Ray Charles og danskeThomas Helmig, Gnags, TV2, Henning Stærk m.fl. har hyppigt gæstet Chili Johns mobile køkken under pladeindspilninger eller på koncertturneer.

Fra geologi til mad
Chili John Rasmussen stammer oprindelig fra Varde. Geologistudiet på Århus Universitet var anledningen til, at han rykkede østpå for at læse. Uddannelsen blev dog opgivet, og hvad angår sten, er der kun tilbage at sige, at Chili John -populært -sagt kan lave mad på én. " Jeg kan godt lide mad uden for meget hokus-pokus" siger kokken.

En hot herre
Chili er ikke bare chili. Navne som Jalapeno, Ancho, Chipottle fortæller om forskellige chiliers smag og styrke. Chili blev inspirationskilde for Chili John ved lidt af et tilfælde. Ad omveje fik Chili John Rasmussen fat i "The International Chili Society Official Chili Cookbook". Chili var oplagt at servere til musikere, der spillede musik med samme rødder som chilien. Dermed var vejen banet for en helt ny idé.

Mad og historier
Chili Johns Rasmussens opskrifter er lette at gå til, og næsten hver opskrift knytter sig til en konkret begivenhed. Bøgerne kan derfor både læses som små skønlitterære anekdoter og bruges som en egentlig kogebog.

Bestil Chili Johns kogebøger "Jorden Rundt på 80 kalorier og derover..." (1996) samt "The Chilenium Cookbook - Jorden rundt igen" (2000) på nettet.

Fra kollegie til rockkok
Chili John Rasmussen udviklede i 80'erne konceptet med at booke og bespise kendte bands til festerne på Skoldhøjkollegiet ved Århus. Rygtet om den gode forplejning gik stærkt i branchen - og er siden blevet udgangspunkt for utallige bespisninger af bands og musikere fra hele verden. At kreativiteten er stor og intuitionen god, beviste Chili John blandt andet, da engelske Wet Wet Wet skulle indspille en plade i PUK-studierne ved Randers. Kyllingebryst i samtlige 30 dage lød bandets stramme oplæg og krav til bespisningen.






Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chili John er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Chili John

For booking af Chili John ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Chili John
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere