Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Stresshåndtering & livsbalance

Hør derfor hvordan det er muligt at få mere kontrol over egen livsbalance ved hjælp af nogle gode refleksioner og øvelser.

Grundlæggende er stress en dybt funderet overlevelsesmekanisme, der er det tidlige menneskes reaktion på livstruende hændelser, og uden stress var vi som art nok ikke til stede i dag. Stressen er fortsat en dominerende faktor i vores hverdag, og for mange er den det alt for meget. En god livsbalance er fundamentet for det moderne menneskes overlevelse i en verden, hvor sabeltigre er erstattet af arbejdsliv, materielle goder, vanskelige relationer og konstante krav om tilpasning til ændrede tilstande og livsbetingelser.

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid er tidligere adm. direktør for Berlingske Bladsalg & Service A/S og har i mange år ledet for en stor medarbejderskare, hvor et højt arbejdstempo og deraf følgende stress har været en del af den naturlige hverdag. Hun har nu stiftet virksomheden Phoenix Management, som arbejder med trivsel i virksomheder på individuelt og virksomhedsniveau.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

For booking af Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

 Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere