Jørgen de Mylius

- Foredrag & konferencier

Jørgen de Mylius har været DJ siden starten i DR i 1963, og har prøvet det meste indenfor faget. Har lavet tusindvis af radioudsendelser, flere hundrede TV-udsendelser, skrevet i et utal af blade m.m.

Der findes ikke mange byer eller flækker, der ikke har haft besøg af Jørgen på et eller andet tidspunkt.

Idag bydes der på allround DJ, og specialarrangementer: F.eks. En Grand Prix fest aften, en 80? er aften, Eldorado Fest, 70? er cocktail, 60? er party m.m. Der kan indbygges quiz i alle musikalske emner, og Jørgen annoncerer og fortæller korte anekdoter mellem numrene.

Optræder også som konferencier eller kombineret konferencier, toastmaster og DJ.

Foredragsemner:
- Mit livs historie
- The story of rock'n roll
- Melodi Grand prix
- Mit møde med de store Hollywood stjerner
fra Walther Matthau til Kevin Costner. Inkl. dias.

Jørgen de Mylius: født 5.3.46
Startede som 16-årig i januar 1963 som DJ for Danmarks radio. Var den første der spillede popmusik i radioen i Danmark, og kom på den måde til at lancere bl.a. The Beatles, men i det hele taget 60'er poppen og siden 70'er poppen for den danske befolkning.

Var i perioder i 60'erne på ugebladenes læserafstemninger om de 10 mest uundværlige mennesker i Danmark.

Begyndte også at lave TV i slutningen af 70'erne og debuterede selv som vært ved Det Danske melodi Grand prix (Eurovision song contest) i 1978. Har været vært for 11 danske Grand Prixer og har kommenteret 24 internationale finaler.

Har lavet en række kendte TV-underholdningsserier: "Musikboxen", "Eldorado", "Stardust", "Popnøglen", "Hit", "Superchancen", "Tutti Frutti" m.fl.

Har sideløbende skrevet musikbøger, historiebøger (Krøniken), tekster til danske pophits samt et utal af artikler til dag- og ugeblade i Danmark.

Uddannet journalist 1968. Har desuden taget en midcareer uddannelse i film og TV på UCLA i Los Angeles i 1990/91.

Ansat fast på DR i perioden 1967 - 1996. Selvstændigt mediefirma fra 1996 med flest opgaver for DRTV/Radio. Har fra 1999 - 2004 skrevet manuscript til DRTV's populæresteunderholdningsserie "Hit med Sangen" og laver en række populære ugentlige radioprogrammer som bl.a. "Hit House", "Alle Tiders Grand prix", m.fl., for DR's største radiokanal P4. - Fra 2004 tilmed TV-serien "Twist & Shout" for TVCharlie og radioserien "Eldorado" for P4 fra januar 2007.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jørgen de Mylius er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jørgen de Mylius

For booking af Jørgen de Mylius ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius

ALLE TIDERS MELODI GRAND PRIX

Jørgen de Mylius
Alle tiders Melodi Grand Prix - Eurovision Song Contest 1956-2013

Book et foredrag med Jørgen de Mylius ...

Dette er historien om det Europæiske Melodi Grand Prix
Fra den spæde start i 1956 med bare syv lande til det store ekstravagante tv-show, vi kender i dag. Højdepunkter, evergreens, skandaler, kostumer, karrierer, fester, rygter, historier, nabo-points, tabere og vindere.

Melodi Grand Prix har været elsket og hadet siden starten, men når vi hører sangene igen - selv mange år efter - vælter minderne frem. Ikke bare om selve programmet eller sangene, men om oplevelser og begivenheder fra den tid i vores liv. Dermed beskriver sangkonkurrencens udvikling også den kulturelle forvandling i Europa fra 1956 og frem til i dag.

Jørgen de Mylius har nøje fulgt udviklingen i Melodi Grand Prix siden starten i 1956. Efter konkurrencens mangeårige fravær fra Danmarks Radio genindførte han i 1978 Melodi Grand Prix i Danmark og var tilrettelægger og vært gennem de følgende 11 år. Jørgen de Mylius har for Danmarks Radio præsenteret grandprix-kavalkader og kommenteret Eurovision Song Contest 24 gange.

I denne bog fortæller Jørgen de Mylius år for år om sangkonkurrencens udvikling og vilkår, om kunstnerne og deres sange og øser af anekdoter og oplevelser fra finalerne.

Bogen er fyldt med QR-koder, der leder til Eurovisionssidens videoklip af vindernumrene.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Jørgen de Mylius

 Jørgen de Mylius (Mylle)
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere