Some Like it Hot

Danmarks første kvindelige swing-orkester. Det vigtigste at vide om et dansegulv er, at hvis man spiller for pigerne, så følger drengene efter. "Some Like it Hot" består kun af piger, så man skal både være tonedøv og blind for at være bænkevarmer, når det 7 kvinder store orkester slipper 50'erne fri.

Kærlighed, glamour og ægte crooning.
Forsanger Lissen Marschall har spillet sammen med nogle af Londons bedste jazz musikere, da hun optrådte på den legendariske 100CLUB på Oxford Street med sit band "The Lissen Marschall Swing Orchestra". Nu er Lissen tilbage i Danmark - parat til at give publikum kærlighed, glamour og ægte crooning.

Sensualitet og glæde
Kapelmester Jonas Vincent er eneste herre blandt de lange kjoler og højhælede kvinder. Jonas Vincent har igennem mange år spillet på new yorker jazz-scenen, men er ligeledes vendt hjem til Danmark for at bringe sensualitet og glæde tilbage på dansegulvet.

Swingband i verdensklasse
Forvent Marylin Monroe og Lena Horne. Forvent en stemning, som man skal tilbage til 50ernes dansehaller for at opleve. Forvent det perfekte, sophistikerede swingband i verdensklasse til fester, events og konferencer!

Some Like it Hot - Do You?

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Some Like it Hot er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Some Like it Hot

For booking af Some Like it Hot ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Some Like it Hot
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere