Peder Sandholm

Trylleri i Verdensklasse

Trylleri i Verdensklasse
Trylleri og mental magi til virksomheder og private arrangementer. Med et show fra PS Magic får du en oplevelse, dine gæster vil snakke om i lang, lang tid. Der er garanti for latter og bragende applaus, når Peder Sandholm folder sig ud i et show af en anden verden.

"Showet endte i stor succes for tilskuere i alle aldre, da Peder Sandholm evnede både at underholde og forundre"


"Arrangementerne blev gennemført meget naturligt og med sans for gæsternes situation, til vores fulde tilfredshed"

Close-up magi

Den største magiske oplevelse er den der sker med dine egne ting i dine hænder. I dette show går Peder Sandholm rundt og underholder ved bordene, eller i små grupper ved receptionen. Her trylles med alt der findes i tilskuernes lommer, som på magisk vis forsvinder, eller begynder at svæve.

Stand-up magi

Stand-up showet foregår stående på gulvet, eller på en scene, hvor hele forsamlingen underholdes på samme tid. Det er en blanding af trylleri, komik og mental magi. Flere personer fra publikum bliver inviteret på scenen og inddrages i showet, hvilket gør underholdningen dynamisk, spændende og uforudsigelig. Dette show sammensættes efter arrangementets type, lokalitet og antal gæster. Under de rette forhold kan over 1.000 personer underholdes på samme tid.

Mental magi

I dette show bliver der virkelig sat spørgsmålstegn ved fysikkens love, og du vil føle at dine dybeste tanker bliver læst. Om du tror der er mere mellem himmel og jord eller ej, så vil du her blive underholdt på en sjov og anderledes måde og opleve uforklarlige ting, der vil blive diskuteret i mange år. Dette show foregår primært stående, eller på en scene, hvor hele forsamlingen underholdes på samme tid.

Messer

Peder Sandholm bliver ofte brugt til at tiltrække ekstra opmærksomhed til virksomhedens stand. Folk bliver draget til af magien, som med fordel kan foregå med virksomhedens produkter, logo, produktblade osv. Efter tilskuerne er trukket til og blevet underholdt, sendes de elegant videre til sælgeren, som kan få aftalen i hus. Folk snakker efterfølgende glædeligt og positivt om standen med den magiske underholdning.


"Denne form for show kan varmt anbefales, og specielt til det lidt større selskab som vores, med omkring 100 deltagere. Peder gik rundt ved bordene og underholdt 6-7 gæster af gangen, det gjorde at alle til festen fik en personlig og mindeværdig oplevelse. Det lykkedes Peder at skabe en intim stemning trods de mange deltagere til festen. Peders varme personlighed og humoristiske tilgang til de forskellige tricks, gjorde at han fangede interessen hos den unge lobbydreng på 15, såvel som ejeren på 49"Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peder Sandholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peder Sandholm

For booking af Peder Sandholm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Peder Sandholm
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere