Management

Vi har management på nedenstående "artister" - ring tlf. 7020 3648 og få besked om ledige dage/perioder samt honorar.
 
 
Pernille Højmark
Foredrag om kvinder og mod.
Kan mere end 1000 år som det svage køn udviskes med et par oprør i 1915 og i 1975, eller har kvinder stadigt et grundlæggende anderledes udgangspunkt en mænd?

Det og meget mere svare Pernille på i sine spændende foredrag "Mod Avler Mod" og "Kun til Kvinder".

 
 
Søs Egelind

Søs Egelind er den helt oplagte person til at fortælle om humor. Selv er hun MESTER i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringer og pointer omkring det at slippe humoren løs i hverdagen.


 
Svend Nicolaisens Orkester Copy

Lørdag efter lørdag kunne man lytte til middagskoncerten fra Danmarks Radio, med Svend Nicolaisen og hans Orkester.
 
Nu i mulighed for at opleve den fantastiske musik igen.
 

 
Dorthe Kollo
"Die Dorthe aus Dänemark"

Sådan har Dorthe Kollo været berømt og efterspurgt i Tyskland, siden hun i 1964 brød igennem ved en schlagerfestival i Baden-Baden med sangen "Junger Mann mit roten Rosen". I dag - 57 år efter at "Lille Dorthe" fra Århus startede sin karriere og fortsat er Danmarks ukronede danskpop-dronning, har formået at holde publikum fangen i Tyskland og Danmark på én gang, ofte med tyske hits oversat til dansk.
 
 
 
 
Peter Mygind
Foredragsholder & Entertainer
Kun fantasien sætter grænser for de personligheder Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften som entertainer.

Peter Mygind er også en yderst spændende foredragsholder.

Med originale indslag, via dans, sang, skuespil, latter og glæde, tager Peter Mygind opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne.

Læs mere her... eller på petermygind.dk

 
 
 
Lune Carlsen - Kim Larsen Kopi

Jan Carlsen er en mand der altid har, og altid vil beundre den folkekære Kim Larsen.

Ikke nødvendigvis for alt hvad han gør - men for det han er! Hans tekster og melodier har altid ligget tæt på Jans hjerte. Man kan, hvis man kender ham, umuligt have undgået at høre hans utallige imitationer af Kim Larsen - for han har gjort det siden han fandt ud af han kunne, i en meget ung alder. Dog har det altid været mest til husbehov eller stille stunder i natten - der sjovt nok blev knap så stille...


Læs mere her... eller på lunecarlsen.dk
 
 
Karen Thisted og Huxi Bach
Ingen kan vide sig sikre når Karen Thisted og Huxi Bach hudfletter dagens Danmark. Heller ikke publikum, som selvfølgelig må byde ind med spørgsmål til de 2 løse kanoner.

Læs mere her... eller på karenthisted.dk
 
 
Troels Trier Solo
" Jeg har en dobbeltgænger, som jeg har holdt øje med i lang tid. En dobbeltgænger, som ligner mig på en prik, og som går frit rundt i byen og foretager sig de mest mærkværdige ting. Jeg selv er et pænt og stilfærdigt menneske - det er han bestemt ikke! Til gengæld bevæger han sig verden rundt - til Lolland-Falster, Mallorca og andre eksotiske steder! - og har fantastiske oplevelser.
Selv sidder jeg bare hjemme og skriver om ham! "
 
 
Trine Gadeberg
Trine Gadeberg er bl.a blevet sammenlignet med Sarah Brightman af Ian Adam, der har undervist en lang række af verdens bedste musicalsangere. Desuden har Trine Gadeberg optrådt som hovedrolleindehaver i en række af de store musicals.

Trine Gadeberg er også kendt som Nissen Pyt, som blev det helt store hit i Nissebanden 2003, hvor hun både agerede, spillede og sang titelsangen i DR/TVs "Nissernes Ø" sammen med blandt andre Flemming Jensen, Søren Pilmark, Niels Olsen, Jesper Klein, m.m.a.

Læs mere her...
 
 
Sebastian Dorset
Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.
En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian, der oprindelig er uddannet journalist. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt.

Læs mere her...
 
 
Tante Andante Band
Koncert med dette skrupskøre band, som gennem de sidste 12 år har spillet Halfdan Rasmussens skøre tekster og Benedicte Riis´ musik på børnescener, biblioteker og skoler landet over samt i USA, Sverige, Bulgarien og Ungarn er en festlig og uforglemmelig oplevelse.
Læs mere her... eller på tanteandanteband.dk
 
 
 
Benedicte Riis
Benedicte Riis kan holde et sprudlende foredrag om energi og appetit i formidling af viden og kundskaber. Eller hvad med et kontroversielt foredrag om struktur og kreativitet, orden og kaos?
 
 
 
Valdemar Rasmussen Trio
Trioen som består af Valdemar Rasmussen på trompet og flygelhorn, Uffe Steen på guitar og Jens Jefsen på kontrabas har udviklet deres helt egen måde at fortolke melodier fra salmebogen og højskolesangbogen.
 
Med 5 cd udgivelser, TVudsendelser, Filmmusik og henved 500 kirkekoncerter har Valdemar Rasmussen Trio for længst skabt sig en helt original plads i det danske musikliv.
 
 
 
 
Karen Thisted - Foredrag
Karen Thisted, forfatter, journalist, der startede bølgen af samtalebøger i Danmark med bogen " Det skal mærkes at vi lever" med Danmarks nationaldigter Benny Andersen og Danmarks mest elskede præst, Johannes Møllehave. Karen Thisted solgte over 300.000 eksemplarer af denne bog og blev dermed alle samtalebøgers moder.

Karen Thisteds foredrag tager udgangspunkt i denne bog, og hun fortæller alt om de to mænds livsmod, selv om de netop havde mistet deres elskede livsledsagere.

Læs mere her... eller på karenthisted.dk

 
 
Lauge Benjaminsen - JonglørShow
Må vi præsenterer den topartistiske, medrivende og musikalske jonglørtalent: LAUGE BENJAMINSEN. Han er blevet kaldt Danmarks største jonglørtalent, har turneret landet rundt med sit medrivende JonglørShow, og indtil videre er det blevet til over 140 optrædender.
Læs mere her...

Læs mere om Lauge Benjaminsen på: laugebenjaminsen.dk
 
 
Tino Tusindben
Petro Mielczarek er multikunstner med stor erfaring indenfor børneunderholdning. Hans popularitet med Tino Tusindben har bragt ham land og rige rundt på kryds og på tværs. Hemmeligheden ved Petros succes, er at han har fingeren på pulsen gennem hele forestillingen. Børnene tryllebindes.
 
Kunstneren bevæger sig rundt blandt publikum med lommerne fyldt med balloner og ærmerne fyldt med overraskelser. Egner sig godt til receptioner, åbent hus, butiksfester o.l. En god icebreaker. Læs mere her...
 
 
 
Anders & Peter Lund Madsen
Når man køber Peter og Anders Lund Madsen sammen, får man sådan set både i pose og sæk - forstået på den måde, at vi for nemheds skyld i det følgende kalder Peter for "pose" og Anders for "sæk".
 
Det centrale i denne forbindelse er naturligvis, hvad man får, når man får både i pose og sæk?
Læs mere her...
 
Læs mere om Anders & Peter Lund Madsen på:
anderslundmadsen.dk og peterlundmadsen.dk
 
 
 
Vera
Alle børn og efterhånden langt de fleste voksne kender Vera. I årevis har hun huseret på TV dels med sine egne programmer i Børne1´eren og dels i det legendariske børnegameshow Rutsj. Derudover har hun haft flere afstikkere til programmer for de voksne som f.eks. "Stjerne for en aften", "Det svageste Led" og ikke mindst "Hit med sangen" hvor hun fik vendt op og ned på hele studiet! Læs mere her...
 
Læs mere om Vera på: www.verashjemmeside.dk
 
 
Per Nielsen
Danmarks populæreste trompetist Per Nielsen - til daglig solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester har i de senere år samlet "fulde huse" rundt om i landets kirker.
Grunden hertil skal nok findes i de mange CD-udgivelser, som Per Nielsen har haft stor succes med. I alt 12 Cdér som sammenlagt har givet ham et CD-salg på over 300.000 eksemplarer i Danmark. Læs mere her...
 
Læs mere om Per Nielsen på: www.julekoncerter.dk, www.pernielsen.dk og www.trompet.com
 
 
Marie Carmen Koppel
Koncert med danmarks førende soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel.
Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau. Læs mere her...
 
Læs mere om Marie Carmen Koppel på: www.mariecarmenkoppel.dk
 
Mystiske Mr. Mox
Mystiske Mr. Mox
Mr. Mox´s Magiske og fortryllende Verden. En verden fuld af trylleri, magi, illusioner og frem for alt fis og ballade. Trylleri er altid go' underholdning hvor alle kan være med, uanset alder. - Så søger du god og professionel underholdning så er du kommet til det rette sted…

Alle show er fleksible og kan tilpasses enhver lejlighed – har du specielle ønsker fremtrylles et passende show til anledningen. Med andre ord leverer Mr. Mox elegant magi til ENHVER Lejlighed… Læs mere her...
 
BaSix
Basix julekoncert 2015

Vokalgruppen Basix har efterhånden opbygget et ry for at give en af landets bedste julekoncerter. Publikum er strømmet til og anmeldere har uddelt utallige roser.

I 2015 tilbyder gruppen Basix sin julekoncert til mindre kirker over hele landet. Repertoiret afstemmes efter kirkerummets akustiske muligheder - og der venter publikum en anderledes og intim juleatmosfære. Både Basix' egne kompositioner, men også gamle julekendinge i nye spændende arrangementer vil være på programmet.  Læs mere her...
 
Erik Grip
Erik Grip
Erik Grip har til dato komponeret mere end 150 melodier til danske tekster.
Mest kendt blev albummet med tekster af N.F.S. Grundtvig i 1983.
Det folkelige gennembrud skrev mange. Men også melodierne til tekster af Emil Aarestrup, Frank Jæger, Nis Petersen og Morten Nielsen har gjort indtryk. En ny udgivelse er undervejs og endnu en gang bliver det et personligt vidnesbyrd om en meget lang karriere med en ligeså lang og levende historie. Den nye udgivelse vil være med til at markere den forestående 60 års dag i 2007. Læs mere her...
 
Lene Siel
Lene Siel
Lene Siel er blevet kaldt den mest sælgende sanger i 90'erne, ikke kun p.g.a. sin utrolig smukke stemme, men bestemt også p.g.a. sin charmerende sødme. Hun har skabt sin helt personlige niche og har en udstråling af lødighed og kvalitet, som gør hende til en enestående solist. Derfor er Lene Siel også en kunstner som er blevet inviteret til at medvirke på store udenlandske navnes CD'er, bl.a. John Denver, Roger Whittaker, Helmut Lotti og Tommy Gørberg. Vi lover dem en aften fyldt med charme, varme og show i topklasse. Lene Siel kan bookes til firma-arrangementer, kirkekoncerter samt julekoncerter. Læs mere her...
 
Læs mere om Lene Siel på: www.lenesiel.dk
 
Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen
Man kan hyre Anders Lund Madsen til at holde foredrag eller som konferencier, hvis man føler behov. Han er knusende dygtig - og også morsom. Igennem de seneste fem år har Anders været en af Danmarks mest efterspurgte og afholdte foredragsholdere, og dét er ikke tilfældigt.

Anders Lund Madsen ved det meste om det meste. Og det er vigtigt. Men det afgørende er, at Anders Lund Madsen kan tilegne sig ny viden og formidle selv komplekse problemstillinger og sagskomplekser, således at snart sagt alle-og-enhver bliver i stand til at forstå dem. Og oven i købet på en underholdende måde. Læs mere her...
 
Læs mere om Anders Lund Madsen på: www.anderslundmadsen.dk
 
Søren Dahl
Søren Dahl
Oplev den kendte vært fra radio- og TV, Søren Dahl - Cafe Hack i et underholdende foredragsshow. Han er også perfekt som konferencier.
 
Søren Dahl går tæt på livets værdier og udvikling set i fohold til en indremissionsk opværkst.
Efter at have holdt adskellige foredrag i årenes løb i forsamlingshuse, på højskoler og i kirker, sognegårde og sognehuse tager Søren Dahl tid til en ny tur rindt i landet. Læs mere her...
 
Læs mere om Søren Dahl på: www.sorendahl.dk
 
Peter Lund Madsen
Peter Lund Madsen
Menneskehjernen er alt. Alt vi mennesker oplever skabes i hjernen. Alt vi mennesker
gør udspringer fra menneskehjernen. Selv menneskesjælen er et hjerneprodukt. Menneskehjernen er alt.

Peter Lund Madsens foredrag om hjernen giver svar på vigtige spørgsmål såsom:
Hvad er det egentlig kakerlakken kan? Hvad har vi mennesker tilfælles med den dumme høne? og meget mere ... Læs mere her...
Læs mere om Peter Lund Madsen på: www.peterlundmadsen.dk
 
Lone Jensen - Susanne Billeskov Bredtoft
Susanne Billeskov Bredtoft (Lone Jensen)
Scenen er din 2004 - Vinder i Comedy
Susanne Billeskov Bredtoft - er 33 år og bor i København hvor hun laver - lidt af hvert! Hun er teatermedarbejder på forskellige teatre rundt omkring i København, men laver også skuespil, studenterrevyer og meget andet.
Når Susanne går på scenen i comedy-genren, er en blanding af stand up og teater-revy hun optræder med. Hun opfinder små karakterer som hun giver en monolog, og inspirationen finder hun i dagligdagen og de mennesker hun møder på sin vej - så pas på hvis du falder i snak med hende! Læs mere her...
 
Lotte Heise
Lotte Heise
Lotte Heise er kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise har nu med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog i en årrække rejst det ganske land rundt med sine talkshows.
Ikke alene til offentlige arrangementer, men i høj grad også i virksomhedsregi, hvor Lotte Heise tilpasser sine forskellige shows til den enkelte virksomhed. Lotte Heise spænder vidt og bredt og har mange emner som hun tager under kærlig behandling i de mange forskellige foredrag. Læs mere her...
 
Læs mere om Lotte Heise på: www.lotteheise.dk
 
Nicklas Berg - Tryllekunster
Nicklas Berg - Magic
Nicklas Berg slog alle tryllekunstnere ud i TV2- programmet "Sådan cirkus" med Bubber.
Dommerne sagde om Nicklas " han tager ethvert publikum med storm".
Nicklas Berg skiller sig ud fra mange andre tryllekunstner, da han optræder med levende dyr.
Nicklas optræder ved en hver lejlighed stort som småt.
i forb. med børne-arrangementer lave Nicklas Berg, gerne ballondyr til børnene efter trylleriet ... Optræder i hele Danmark. Læs mere her...
 
Læs mere om Nicklas Berg på: www.nicklas-magic.dk
 
Sine & Frække Rikke
 
 
Sine & Frække Rikke
Trods Sines unge alder har hun meget scene erfaring. Hun gik på scenen første gang allerede som 4 årig, hvor hun tryllede med sine forældre i Ålborg tivoli. Det at optræde blev hurtigt en naturlig ting for hende. Som 9 årig lærte hun sig selv at bugtale uden forældrene viste det. Og så fik hun Frække Rikke. I 1999 optrådte Sine og Frække Rikke 7 gange på tv Bla. med en 20 minutters portræt udsendelse i børne1éren .
I 2002 fik Sine, Gilbert. Og han er nu en fast del at showet. Dog meget mod Frække Rikkes vilje. Og det har udviklet sig til et meget underholdende show. Showet henvender sig til både Børn og voksne. Og der er nye shows på vej. Læs mere her...
 
Læs mere om Sine & Frække Rikke på: www.sineogfraekkerikke.dk
 
Kurt Ravn
Årets Julekoncert med Kurt Ravn
Kurt Ravn har udgivet adskellige CDèr - senest julealbummet "Årets Julekoncert", som rummer såvel letheden, som det stille og inderlige foredrag samt den store hymne.
Kurt Ravn vil med sin store sangstemme og sympatiske udstråling danne en perfekt baggrund for en smuk musikalsk oplevelse i kirken.
Kurt Ravn akkompagneres af Carl Ulrik Munk-Andersen, klaver/orgel, Birgitte Lindum, obo samt Michael Frank Møller, trompet. Læs mere her...
 
Læs mere om Kurt Ravn på: www.kurtravn.dk
 
Caroline Henderson
Caroline Hendersen - nu også kirkekoncerter
Caroline Henderson har en unik evne til at bevæge sig ubesværet i flere musikalske scenarier. Hun har bevæget sig ind i et kunstnerisk rum, hvor musikalske genrer og grænser ophæves.
Caroline Henderson fortsætter sin kunstneriske udvikling med et varieret udtryk og intime fortolkninger af klassikere, viser, tango, blues og jazz - sunget på dansk, engelsk, svensk og fransk. Hun har en udviklet intuition i forhold til sit publikum, og kan sammensætte et program tilpasset næsten enhver begivenhed, og alt efter opgave og ønsker udvælger hun med omhu sine musikere.

En koncert med Caroline Henderson er altid en herlig oplevelse. Læs mere her...
 
Tamra Rosanes
Tamra Rosanes
Kirke- & Julekoncerter
Tamra Rosanes repertoire:
vil indeholde spirituals, gospel sange, Amerikanske folkesange, country klassikere, og nogle af Tamra`s egne sange som er meget relevante ved kirkekoncerter.
Glæd jer til en afslappende og hyggelig aften i selskab med Danmark`s country dronning Tamra Rosanes.
Tamra er født og opvokset i USA men flyttede til Danmark for 30 år siden.
Her startede hun som folkesanger , op igennem 70èrne og 80èrne var med i forskellige grupper, bl. andet FLAIR. Læs mere her...
 
Kaare Norge
Kaare Norge
Kaare Norge har givet koncerter over det meste af verden - og fået fremragende pladeanmeldelser i mange førende musiktidsskrifter. Bl.a. har den ansete franske anmelder, Alan Miteran (La Guitarre), kaldt Kaare Norges transskription af Bachs Partita nr. 4 i D-dur for "en værdifuld berigelse af guitarlitteraturen", og den engelske anmelder, Colin Cooper (Classical Guitar), forudså allerede ved Kaare Norges debutplade i 1989 at Kaare Norge havde "The dimensions of a star in the making".
Kaare Norges karriere har været et succesrigt forløb med traditionelle/utraditionelle arrangementer.17 pladeudgivelser, omkring 40 - 55 koncerter om året og regelmæssig TV- og radiooptræden. Læs mere her...
 
Læs mere om Kaare Norge på: www.kaare-norge.dk


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret