BG Swing Quartet

Jazzband

2009 er 100 året for klarinettisten Benny Goodman´s (The King Of Swing) fødsel. Dette har BG Swing Quartet besluttet at fejre for fuld udblæsning og med en særdeles kompetent og swingende besætning.

 

BG Swing Quartet

 

BG Swing Quartet har sin oprindelse i BG Swing Trio, som blev etableret i 1992. Vore aner har vi naturligvis fra Benny Goodman´s fabelagtige mindre grupper, som fra 1935 første gang præsenterede en elegant form for kammerjazz i swingstil.

Repertoiret er naturligvis Benny´s arrangeret i den klassiske stil samt andre evergreens og enkelte egne kompositioner.

Der er 3 kompetente sangere i bandet og trommeslageren optræder bl.a. med et festligt Leo Mathiesen medley, bestående af "Take It Easy Boy-Boy", "To Be Or Not To Be" samt "De 24 Røvere". Musikken kommer helt ud over scenekanten og vor trommeslager og entertainer(kvartettens Gene Krupa), optræder helt ude og så langt fremme, at han i kampens hede nogle gange er så tæt på, at trommerne næsten vælter ud over scenekanten.

Dennis Christiansen: Klarinet
Lars Lavendt: Guitar og vokal
Jesper Heinrich: Bas og vokal
Kurt Christiansen: Trommer og vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på BG Swing Quartet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på BG Swing Quartet

For booking af BG Swing Quartet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk