NP Henriksen - Niels-Peter Henriksen

Stand-Up komiker

Niels-Peter er grov, sjov og sympatisk. En erfaren komiker, der leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet.

 

NP Henriksen - Niels-Peter Henriksen

 

De sidste mange år har han underholdt alle tænkelige steder - for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tippie for Hammel Kommune...trist men sandt, trist men sandt... Men der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

Med Niels-Peter Henriksen bag mikrofonen er du garanteret stand-up i særklasse med en af de mest unikke komikere i den danske stand-up branche, og en ting er helt sikkert - du har aldrig før mødt en komikere som Niels-Peter.
Glæd dig til at blive trukket med ind i hans underfundige og nogle gange lidt olme sind.

Stand-up komiker siden 1997.
Tjener hos serveringsteateret Café Kølbert.
2000-02 Komisk medvært på morgenshowet "SOS" på Voice i Århus.
2002-06 Sommerføljetoner, julekalendere og telefon-jokes til Radio ABC
2004 "Flimmer" til på TV2-Zulu. Idémand, manuskriptforfatter og skuespiller.
2005-08 Satirisk bagsideskribent på JP-Århus, hver søndag.
2006 Redaktionelarbejde på "Kebab-TV", TV2-Zulu.
Er lige aktuel med "KLAMBORG" på TV2-Bavian. Idémand, manuskriptforfatter og skuespiller.

Hmmmm.... er der andet - åhh jo, han pølsemand en gang om ugen. Hvorfor? Fordi han synes der et sjovt.


Sagt om Niels-Peter Henriksen

Ene mand formåede NP Henriksen at underholde VIAs Nyborg-konference for ledere i pædagogiske institutioner med et meget differentieret show, hvor alle 275 gæster efter middagen fik rørt lattermusklerne.
Det er ret godt gået. En god indikator er, at det kan være svært at huske nøjagtigt, hvad det show handlede om. Det var store og små hverdagshistorier, som vi alle på en eller anden måde kunne nikke genkendende til - eller vi mente måske, at det var kolleger eller naboer, der blev fortalt om, hvis det gik lidt for tæt på.
Men alle kan i hvert flad huske, at vi morede os kosteligt fra start til slut i et one man show - der umiddelbart kunne virke som en slap line. Men tag ikke fejl, det var nøje planlagt med en tilpas connection til tilskuerne.
Ole Skovmøller
VIA University College


Der skulle ikke gå mere end 30 sekunder før Niels-Peter Henriksen fik 120 festdeltagere til at bryde ud i latter, da Bonaparte afholdte firmafest.
Med håret tilbage buldrede Niels-Peter igennem, med den ene geniale joke efter den anden. Alle lå flade af grin gennem hele showet og der var stående bifald og jubel, da han havde skudt afslutningen af... Niels-Peter måtte på scenen igen for at give et par ekstra grin til det yderst begejstrede publikum... Denne mand er genial til enhver fest... Hvis der er nogen der kan få folk i godt humør så er det Niels-Peter Henriksen.
Det kunne ikke gøres bedre. Toppen af Stand-Up leveret af Niels-Peter Henriksen
Bonaparte, Ikast
Anders Høgh, Festudvalget


Niels-Peter Henriksen er et forfriskende pust til enhver personalefest, for han kan sætte gang i lattermusklerne. Niels-Peter er nemlig både sjov, sarkastisk og politisk ukorrekt på den fede måde og ingenting går ram forbi. Så spænd hjelmen og gør dig klar til bevidste provokationer og underfundige pointer - God fornøjelse !
Århus Kommune - It & Kommunikation

Niels-Peter blæste gang i aftenfesten. Han leverede Stand-up i topklasse, så selv den mest skeptiske måtte grine og en enkelt tørre øjnene i servietten.
Dansk Firmaidrætsforbund

Niels-Peter Henriksen hyrede vi til personalets julefrokost. Han leverede et forrygende show. Vi ser frem til at høre mere fra hans skarpe tunge.
Cityarkaden, Odense
Eventmanager/Marketingchef Søren Holmberg


Vi vil her fra Ribe Stampemølle giver vore bedste anbefalinger til Niels-Peter - OG RÅBE UD TIL ALLE AT: "NIELS-PETER... HAN ER GOD ...PRØV HAM"
Ribe Stampemølle
Mikael Gerlach


Niels-Peter forstod at få os til at grine, uden at gå "under bæltestedet". Det er en kunst i sig selv i dagens Danmark - godt gået.
Revisions firmaet Palsgaard & Hansen
Lise Lotte Kjær


Stand-up der gjorde os flade af grin! Niels-Peter Henriksen satte med sit fantastiske show skub i MG50-netværkets sommerfest. Unge som ældre var færdige af grin fra start til slut.
Intern1 ApS, Virksomhedsnetværket MG50
Rasmus Skov Jensen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på NP Henriksen - Niels-Peter Henriksen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på NP Henriksen - Niels-Peter Henriksen

For booking af NP Henriksen - Niels-Peter Henriksen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk