4tunez

Danseorkester

4tunez er det jyske 4 mands orkester, som går på scenen med stor musikalitet, erfaring, energi og overskud, der gør enhver fest til noget særligt. De tilpasser sig den gågældende fest og det publikum der spilles for. Derfor ligger der også genbestillinger år efter år på dette fantastiske danseorkester.

 

4tunez

 

4tunez sørger for, at der bliver serveret god iørefaldende musik under middagen efterfulgt af et danserepertoire, der kan tage pusten fra selv den mest krævende danser.

Orkestret spiller altid et bredt og varieret repertoire, der tæller musikgenrer som: Disco, Latin, Country, Pop, Rock, 50´er og 60´er, Jazz/Swing, Evergreens, Danske "PARTYHITS". Rigtig "Danseband"-musik fra Norge, Sverige og Danmark, og naturligvis masser af tidens hittere. Et repertoire, der med garanti "når ud i krogene" af ethvert selskab.

4tunez er yderst velegnet til hal-arrangementer, firmafester, garant/bank-møder, markeds-, by- og havnefester og private fester.

4tunez består af: Benny Jensen på trommer, Bent Ove Sørensen på Guitar, Kim Pedersen på Bas/ keyboard og Marner av Lofti på Piano/ keyboards - Alle 4 medvirker til flotte vokal arrangementer og synger alle for, når repertoiret ruller af sted.

Glæd Jer til en aften i selskab med dette suveræne danseorkester næste gang, de spiller i nærheden af Jer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på 4tunez er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på 4tunez

For booking af 4tunez ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk