P/J Genbrug A/S

-Børnemusik

P/J Genbrug er vel nok Danmarks mærkeligste orkester.
Musikken vi spiller er rent genbrug, både nye og gamle sange, som er til at synge med på. Vi spiller også næsten kun på instrumenter vi selv har lavet af genbrugs materialer vi har fundet i skrotbunker og andre finere steder.

 

P/J Genbrug A/S

 

At man nødvendigvis ikke behøver at gå i musikforretningen og købe dyre instrumenter men, kan lave dem sammen med sine børn og i øvrigt få en god lyd uden det koster en hel krig.

Vores grundlæggende ønske er at skabe god børnemusik der viser, at musik ikke bare er noget man sætter på en maskine.

Vi spiller musik der kan synges, høres, danses, mærkes, føles, og grines til af børn der er mellem 3-9 år.

Lige fra tango over calypso til samba og swingende jazz.
Nu har vi været ude at spille en hel del gange, og der til er kommet en historie om Peters far som bor i Koldby. Han laver alle vores instrumenter, og finder alle materialerne til de nye instrumenter på sine værksteder. Hvad enten det er i el, snedker, smede, kloak, tand, maler eller autoværkstedet på posthuset eller planteskolen. Vi får i hvert fald lært at spille på en masse nye instrumenter.

Tak for det Aage.

Ud over at vi kan hyres til koncert. Kan vi også hyres til workshop hvor vi laver instrumenter eller workshop hvor vi laver og spiller på genbrugs sambatrommer

Hvis i kan holde på en hemmelighed, så er vi faktisk en trio, vi har nemlig fået fr. klokken med fra Danmarks radio hun blev nemlig fyret, da de flyttede ud i det nye radio hus.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på P/J Genbrug A/S er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på P/J Genbrug A/S

For booking af P/J Genbrug A/S ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk