Bittersweet

Danseorkester

Bittersweet har siden starten af 1999 gjort sig positivt bemærket på en lang række af de danske spillesteder. Orkestret er meget velspillende og med såvel en mandlig som en kvindelig forsanger har orkestret en stor bredde.

 

Bittersweet

 

Bittersweet spiler alsidig og vellydende dansemusik og altid tilpasset publikum samt et repertoire, der rummer hits fra de sidste 50 år - danske som udenlandske.

Der spilles dansk musik af blandt andre, Kim Larsen, Shubidua, Sanne Salomonsen, Rollo og King, Ray-dee-ohh, Dodo and the Dodos, John Mogensen, Thomas Helmig, Big Fat Snake, Tøsedrengene, Danser med drenge m.fl. Derudover spiller Bittersweet masser af udenlandske hits bl.a. fed 70'er musik og 80'er disco med Abba, Gloria Gaynor, Village People, John Paul Young og Pointer Sisters blot for at nævne nogle.

Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge, ligesom lyd- og lysanlæg er flexibelt og kan tilpasses arrangementer af enhver størrelse.

Såfremt det ønskes kan Bittersweet levere behagelig og afdæmpet dinermusik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bittersweet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bittersweet

For booking af Bittersweet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk