Blue Hawaii

Danseorkester

Det topprofessionelle danseorkester Blue Hawaii har i løbet af de sidste 10 år markeret sig som et af landets mest velspillende orkestre, og forstår nu, mere end nogensinde, at præsentere noget af det bedste fra pop og rock historien, samt alle de gode gamle, som vi alle kender og kan synge med på.

 

Blue Hawaii

 

Orkestret underholder og spiller til mange typer arrangementer; alt fra byfester, foreningsfester, bank og garantfester til hal fester, kro baller, fødselsdage og private arrangementer.

De mange forskellige typer af arrangementer Blue Hawaii underholder til, har gjort at orkestret har opbygget et bredt repertoire, så de let opfylder en del af ønskerne fra det helt unge publikum, med Radiohits fra orkestre som, Shubidua - TV2 - Status Que - Lars Lilholt - Kim Larsen - Big Fat Snake - Poul Krebs, og mange flere. Af det mere danse modne publikum ønskes bl.a. Shakin Stevens - Roy Obinson - Bjørn og Okay - Birthe Kjær, de svenske Vikingarna, og en del af det helt gamle repertoire som f.eks. den knaldrøde gummibåd, smilende Sussi og Himmelhunden og ikke at glemme de gode Grand Prix sange.

Publikum kræver en oplevelse. Derfor lægger orkestret stor vægt på puplikums kontakt, repertoirevalg og et scene show med højt humør, der hele tiden er tilpasset arrangementets behov og publikummets musiksmag. De ting sikrer tilsammen at alle publikum får en musikalsk og showmæssig oplevelse med sig hjem.

Blue Hawaii har siden 1997 udgivet 5 albums,1 DVD/VHS, medvirket på landsdækkende TV, givet koncert i udlandet og sidst men ikke mindst,optrådt for mere end 350.000 mennesker på mindre end 10 år.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Blue Hawaii er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Blue Hawaii

For booking af Blue Hawaii ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk