Matoni Band

Børneunderholdning

De populære brødre fra Fyn, som i Talent 2008 viste deres store musikalitet. De børn kan virkeligt spille - hør dem, se dem til dit næste arrangement..

 

Matoni Band

 

Selvom samspillet er nyt og børnene først har lært at spille på deres instrumenter inden for det sidste år, har de altid haft interesse for musik. Deres far har nemlig været guitarist i et band, og siden børnene kunne gå, var de med ude og øve og optræde med deres legetøjsinstrumenter ved siden af far.

Martin fik sin første guitar som 9-årig og ud over lidt starthjælp fra Martin på 10 år, Tommy på otte år og Nicolai på syv år er brødre og har siden sidste efterår spillet instrumentalmusik sammen i bandet Mantoni. Børnenes idoler er Santana og Bon Jovi, og det afslører sig i drengenes spil.

Faren, har han selv lært sig at spille ved at lytte til musik og øve, øve, øve. Hverken han eller de to mindre brødre kan læse noder.

Da storebror Martin fik en guitar, så Tommy misundeligt til, men fik at vide, at først når han kunne holde takten på sin koklokke, kunne han få et trommesæt. Den første optræden i 2007 var med Tommy på koklokke. Den er i dag skiftet ud med et helt nyt trommesæt.

Den mindste i flokken, Nicolai, går i 1. klasse og spiller bas. Ligesom sine brødre har han lært sig selv at spille, og når han hører en fed basgang i et nummer, lytter han til det, indtil han selv kan spille det - på trods af at bassen er så tung, at den 7-årige hurtigt får ondt i skuldrene.

Brødrene, der har vietnamesiske forældre, bor i Gislev på Fyn og går i Tre Ege Skole. De har optrådt offentligt flere gange. Den største oplevelse har indtil nu været at optræde foran mere end 1000 mennesker ved den vietnamesiske nytårsfest i Århus i februar.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Matoni Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Matoni Band

For booking af Matoni Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk