Jeppe Schjøtz

Hypnose show

Ligegyldigt hvad du tror, dit sind kan udrette, kan det altid meget mere. Dette er én af scenehypnotisør Jeppe Schjøtz's overbevisninger. Med scenehypnose kommer du et skridt nærmere dit sinds fulde potentiale.

 

Jeppe Schjøtz

 

Du har nu chancen for at deltage i en helt unik oplevelse: en opdagelsesrejse i sindet. Jeppe Schjøtz guider dig hele vejen: fra fælles strækøvelser for hjernen til en personlig oplevelse af, hvor meget du i virkeligheden kan udrette blot ved hjælp af dit sind.

Jeppe lægger stor vægt på, at alle får en god og mindeværdig oplevelse. Hans shows er derfor udelukkende baseret på, at deltagerne ønsker at tage imod tilbudet om en unik oplevelse. De forskellige "suggestioner/ guidninger" er altid sobre og overholder deltagernes personlige grænser.

Jeppes vej til scenehypnosen startede med uddannelsen til hypnoseterapeut, og han har efterfølgende uddannet sig til certificeret instruktør, coach, NLP træner og latterinstruktør. Han tager løbende på kurser i Danmark såvel som i udlandet og er medlem af flere netværksgrupper.

Jeppe er blandt andet kendt fra DR2 temaaften "Forbrydelse under hypnose", hvor han demonsterer, hvordan han kan få folk til at gøre ting, de aldrig havde troet, de kunne gøre.

Derudover har han medvirket i Station2, hvor han demonstrerer, hvordan hypnose kan bruges i forbindelse med opklaringsarbejde. På Q-TV har han vist showhypnose - den mere underholdende side af hypnose - og i forskellige andre programmer på TV2 og DR demonsterer han, hvordan hypnose bruges til at overvinde forskellige personlige problemer som præstationsangst og fobier.

På scenen formår Jeppe at fastholde publikums opmærksomhed både ved at inddrage dem i fælles eksperimenter og ved at dele ud af sin erfaring og viden om hypnose. En rejse i sindet med Jeppe Schjøtz er en oplevelse, man vil huske resten af livet."


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jeppe Schjøtz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jeppe Schjøtz

For booking af Jeppe Schjøtz ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk