Nice Little Penguins

Koncertnavn

Siger man Nice Little Penguins, kommer man uvægerligt til at tænke på bandets allerstørste hit "Flying". Denne sang var en ren landeplage i 90'erne- og ikke bare i Danmark. Nice Little Penguins kan i dag prale af at have en sang liggende i mere end halvanden million europæiske hjem.

 

Nice Little Penguins

 

Desuden har "Flying" for længst opnået evergreenstatus. Der går ikke en dag, hvor den ikke høres i æteren.

Men faktisk har tre af bandets medlemmer spillet sammen i mere end 25 år, og med seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der er klar til at vise, hvorfor Nice Little Penguins stadig regnes blandt de bedste live-bands herhjemme.

Hør de bedste numre fra en imponerende karriere med de originale pingviner - sange som "Rain Keeps On Falling", "The Letter", "Daydream Believer" og selvfølgelig superhittet "Flying". Og få i tilgift nogle forrygende udgaver af Nice Little Penguins egne favoritter. En oplevelse ud over det sædvanlige for dig der holder af al den gode musik fra 70'erne, 80'erne og de glade 90'ere.

Nice Little Penguins er bedre og mere spillelystne end nogensinde.

- Vi har i al for lang tid buret os inde i lydstudier for at udgive nye plader. Nu holder vi en pladepause for at komme ud at spille så meget som muligt, siger gruppens bassist og forsanger Bo Feierskov.

- Vi elsker at spille for glade mennesker, det er jo det, musik handler om, når alt kommer til alt. Og nu er vi begyndt at krydre repertoiret med flere af de sange, som har inspireret os som musikere og sangskrivere. Det synes vi er rigtig sjovt - og det synes publikum åbenbart også, slutter forsangeren.

Foruden Bo Feierskov består Nice Little Penguins i stærkeste opstilling af brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer samt keyboardspilleren HH Præstbro. De fire originale pingviner får på udvalgte job hjælp af den mangeårige ven og eminente leadguitarist Søren Lund.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nice Little Penguins er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nice Little Penguins

For booking af Nice Little Penguins ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk