Bryan Rice

Koncert

Det har ikke altid stået klart i stjernetegnene, at Bryan Rice en dag ville pryde poppens himmel som dét mest lysende danske bud på en international musikstjerne.

 

Bryan Rice

 

Men oven på hans store succes med førstesinglen, "No Promises", der på rekordtid ramte nummer et på hitlisterne, og albummet, Confessional, der solgte til guld og indeholdte hele tre sange der gik til tops, var der ikke længere tvivl. Udviklingen fra ukendt demosanger med udsigt til en fremtid som translatør og tolk i spansk, til popstjerne med forførende vokal, er i fuld gang.
For at leve op til Bryans egne forventninger, blev der til albummet "Good News" igen samlet et stærkt hold omkring ham, og indspilningen blev ført an af Remee og den svenske superproducer Harry Sommerdahl. Albummet bød på flere store radiohits.

Til det danske Melodi Grand Prixet 2010 kunne man opleve, at Bryan Rice er vokset som artist - og at han har fået en større tro på sig selv. Bryan har de senere år fundet vej gennem karrieren og privatlivets op og nedture, og har på vejen lært en vigtig lektie... Nu er det slut med at sidde på bagsædet! Det var ud fra den indstilling af Bryan stillede op i Grand Prixet med sangen "Breathing". Hans optræden fik da også hele Gigantium til at syde og stemmerne til at strømme ind!

Om "Breathing" udtaler Bryan:
"Det er en sang, som har et meget følelsesmæssigt budskab, som jeg selv kan relatere 100% til, nemlig budskabet om håb og at der er lys for enden af tunnelen. Det er noget jeg tror alle kan få brug for i deres liv."

Allerede nu er det tydeligt, at Bryan har fået sig endnu et gedigent hit med "Breathing" både radio og salgsmæssigt. Og for at følge på et så stort udspil som Breathing, arbejder Bryan netop nu hårdt på nyt materiale som ikke vil skuffe hans fans.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Rice er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bryan Rice

For booking af Bryan Rice ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk