UllaAbdullas CocobongoBand

Børnemusik

SILLE KROKODILLE-SHOW ( 3- 6 år)

Kom til koncert med Ulla Abdullas CocobongoBand.

I et show der tager udgangspunkt i et originalt og iørefaldende sangunivers, tages fantasien i hånden og børnene rejser med til CocobongoLand, hvor de skønneste rytmer og melodier findes.

 

UllaAbdullas CocobongoBand

 

Det er også her vi møder Sille Krokodille, Solsorten Skralde, Loppen Bobbe og Indianerhøvningen og hans uartige sønner Lille Ørn & Lille Bjørn.
Syng med på de fængende omkvæd og vær klar til at slide danseskoene, hoppe i takt, klappe, grine og spille luftguitar, for nu starter festen!

Mere end 20 års erfaring fornægter sig ikke, når Ulla Abdullas CocobongoBand med legende lethed kaster sig ud i genrer som jazz, bossanova, calypso, HipHop og god gammeldags garagerock. Imponerende alsidigt, og med en børneappeal, som de fire efter mange års sceneerfaring har oparbejdet.

Ulla Abdullas CocobongoBand leverer et show, der får chokoladebaren til at smelte i hånden, fordi man simpelthen glemmer at spise den.

Der er dømt drømmende Bossanova, tilbagelænet Reggae, og Rock´n Roll !


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på UllaAbdullas CocobongoBand er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på UllaAbdullas CocobongoBand

For booking af UllaAbdullas CocobongoBand ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk