Michael Winckler

Solist - underholdning

Michael Winckler er søn af den folkekære sanger Gustav Winckler, og har siden debut pladen "Fra nye vinkler" 1999, selv gjort karriere inden for dansk pop og country musik, som sanger guitarist og tekstforfatter.

 

Michael Winckler

 

Michael Winckler har manifesteret sig som en dygtig, underholdende og folkelig sanger, som har haft mange hits bl.a. "Solen, Månen og Stjernerne". Han har et alsidigt repertoire, der foruden hans egne sange, også indeholder en flot buket af farmands iørefaldende schlagere (Gustav).

Michael har desuden udarbejdet et "musikalsk foredrag", om faderens berømte karriere. Der diskes op med mange, hyggelige anekdoter og oplevelser om den legendariske entertainer. Michael Gustav Winckler, der har stor succes med sin cd "Winckler synger Winckler", er jo den nærmeste der rent faktisk kan fortælle om Gustav som privatperson og som far!

Dette gør junior på en charmerende og varm måde, krydret med en masse gode sange, som bliver fortolket meget personligt og dog fornægter de familiære bånd sig næppe.
Luk øjnene, lyt og tag på en nostalgisk rejse og nyd "Gustav" igen!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Winckler er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Winckler

For booking af Michael Winckler ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk