Dinner & Dans totalløsning

Simone & Brødrene Olsen

To topnavne og Danmarks bedste partyband

Én samlet pakke med ingredienserne til året bedste fest. Nemmere og bedre bliver det ikke!

Perfekt til store firmafester, halballer, byfester

 

Dinner & Dans totalløsning

 

Vil du tabe dit hjerte til skønne Simone, der er et naturtalent uden sidestykke og underholder med sin smukke sang under middagen? Synge med på og nikke genkende til en lang stribe Kim Larsen klassikere, fremført som det var ham selv?

Og vil du opleve fantastikske Brødrene Olsen, der veloplagte som altid leverer en hel times hits? Eller blive grebet af stemningen og kaste dig ud i en samlet kædedans til DanBand All Stars' hitmedley, og svinge træbenet til de største hits fra 80'erne eller populære Grand Prix klassikere? Alt dette og meget mere oplever du til et Dinner og Dans arrangement.


Totalløsning - nemt og sikkert!
Et Dinner og Dans arrangement sikrer dig optimal underholdning under hele din fest. Og med prominente navne som Brødrene Olsen og Simone på tapetet - og Danmarks bedste partyband, DanBand All Stars - er du sikkert på succes og en oplevelse af de helt store.

Og så er det nemt! Med i pakke er nemlig både underholdning til en hel aften, lydudstyr (og også kan benyttes til eventuelle taler eller indslag) smat professionelt og imponerende lysshow. Én opringning, én kontaktperson. Så er der styr på det!

Derudover kan der separat bestilles udsmykning af lokalet eller hallen, hvor arrangementet foregår.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dinner & Dans totalløsning er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dinner & Dans totalløsning

For booking af Dinner & Dans totalløsning ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk