Specialklassen

Underholdende interaktiv show

Specialklassen er Danmarks nyeste comedy projekt.
Specialklassen søger den samme rebelskhed som bl.a. kommer til udtryk indenfor stand-up comedy. Samtidig har de fire improvisationsskuespillere dybe rødder i teatersporten, der er en improvisationsbaseret showform.

 

Specialklassen

 

Danmarks mest toptunede impro comedy gruppe. Specialklassen består af 4 sindssygt talentfulde komikere der alle er fantastiske til at improvisere vanvittige scener, karakterer og one-liners. Rammerne er sat på forhånd, men hvad der sker inden for de rammer er nyt for hver aften. Det er nemlig publikum der bestemmer og det gør hver show til en ny og unik oplevelse.

Det er live-improcomedy, uforudsigeligt og vildt, og uden skæg og blå briller..

Specialklassen optrådte i Zulu Comedy Galla 2011 og var nomineret til Läkerol Talentprisen 2011 og optræder I "Casper & Lars præsenterer" på TV2 I efteråret 2012 sammen med Casper Christensen og Lars Hjortshøj.

Specialklassen spiller helt ind under huden - lige ind til det sted, hvor overraskelsen, begejstringen og latteren begynder. Men tag ikke fejl. Selvom skuespillerne er dygtige, er der ikke tale om "seriøst" teater på den alvorlige måde. Her er tale om en hurtig showform som hurtigt fanger publikum ind. Rammerne for showet er lagt fast, men hvad der sker inden for de rammer er det publikums indspark der er med til at bestemme udfaldet af. Dette gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Specialklassen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Specialklassen

For booking af Specialklassen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk