Jørn Duus Hansen

fordragsholder, Livsstilsanalytiker og tekstforfatter

Livsstilsanalytiker og tekstforfatter Jørn Duus Hansen er født 1944 og har været i reklamebranchen siden 1972. Har medvirket i TV-programmerne "Må vi se?" og "Kender du typen?". Jørn Duus Hansen har skrevet utallige artikler, kronikker og indlæg i medierne.

 

Jørn Duus Hansen

 

Jørn Duus Hansen foredrag:

· Ih, hvor er vi forskellige
Hvad siger en thermokande om ejerens politiske indstilling? Hvorfor sladrer Kærgården om os? Hvorfor hader visse mennesker økologiske varer? Er der forskel på campingpladser og lystbådehavne? Hvorfor kan man ikke sælge 3 pakker pulverkartoffelmos uanset pris til Claus Meyer? Deler vi os efter de varer og ting vi omgiver os med? Hvem er smagsfolket, samvittighedsfolket, sundhedsfolket, nemhedsfolket, tilbudsfolket og hyggefolket? Og hvorfor er de forskellige kun enige om en ting, nemlig rødkål juleaften?

· Stegemargarinegrænsen
- om eliten og folket, det moderne traditionelle. Forskellen mellem den veluddannede elite og folket bliver større og større. Det gælder i politik, i livsstil, i daglige vaner, i medieforbrug, i arbejdsliv og fritid - og man ser det tydeligt af de ting, vi omgiver os med. Man kunne spørge sig selv, om vi overhovedet mere er ét folk, for også vort sprog er vidt forskelligt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jørn Duus Hansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jørn Duus Hansen

For booking af Jørn Duus Hansen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk