Daddy Said So

Kopiband

Daddy Said So er et kopiband af højeste klasse. Stilen er rock og popklassikere fra de sidste fire årtier, med afstikkere til blues og soul genren. Musikken bliver leveret med musikalsk og håndværksmæssigt overskud, og kopierne er af en kvalitet, der gør langt de fleste kopimaskiner misundelige.

 

Daddy Said So

 

Hovedparten af Daddy Said So's besætning har en konservatorie- og/eller anden musikorienteret uddannelse bag sig, og fælles for alle i Daddy Said So er en årelang musikkarriere med tonsvis af rutine og spillejobs i alle afskygninger i bagagen.

Daddy Said So trækker fulde huse overalt i landet på grund af et bredt og velspillet repertoire, der når ud over scenekanten og vækker minderne hos publikum. Daddy Said So kan bookes i hele landet og klarer alle typer arrangementer - stort som småt. Daddy Said So leverer musikken til alt lige fra firmafester, byfester og julefrokoster til bryllupper, fødselsdage og klubjobs m.m.

Daddy Said So har i samarbejde med "Diskotek Countdown" lavet en pakke som består af, live musik med Daddy Said So, og efterfølgende diskotek, med lys, røg og en DJ, der kan få alle på gulvet. Diskoteket spiller endvidere i Daddy Said So's pauser.
Ydermere tilbyder Daddy Said So også stille afdæmpet dinér-musik. I form af en klaver/bas duo. Perfekt til middage, receptioner mm.

Daddy Said So består af:
Anders Pedersen - vokal & rytmeguitar
Kim Olesen - leadguitar & kor
Jakob Riis - bas
Peder Kjeldbjerg - trommer & kor

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Daddy Said So er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Daddy Said So

For booking af Daddy Said So ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk