Diskofil

Partyband

Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book de fortryllende turtelduer til koncerter i januar, februar eller marts 2016. Så sørger de som altid for, at din fest bliver et hit!

 

Diskofil

 

Dansk copyband. Diskofil startede i 1994, ifølge dem selv fordi de var trætte af "stramme cowboybukser og fedtet hår", og havde lyst til at lave noget sjovt. Det endte ud i nye udgaver af gamle danske sange - alt fra Tommy Seebachs "Krøller eller ej" til C.V. Jørgensens "Costa del Sol". Senere fulgte sange bandet selv skrev. Første koncert blev holdt ved et beachparty i Øster Hurup (Jylland), som opvarmning for Whigfield. Whigfields pladeselskab kunne lide hvad de så, og tog imod Diskofil.
I 1999 blev de Grammynomineret i kategorien "Årets Danske Entertainment Udgivelse" for albummet "En Kødrand Af Klassikere". Og så deltog de lige i TV3s program "Fangerne På Fortet" og opvarmede for Tina Turner, på Kolding Stadion.
I 1997 tog frontkvinde Disko Lydia til Sverige for at læse på Malmö Musical Academy - Boogie Jutta tog over, og medvirkede på de næste tre albums - "Friture", "Diskount" og "Eldorado" - men Lydia vendte tilbage da "DiskoVielenDank" blev udgivet i 2001. "DiskoVielenDank" var ment som det sidste album fra Diskofil nogensinde, men i 2005 udkom "Opkog" - en CD/DVD med nye og gamle sange + diverse videoklip, og de tog på tour igen.
DISKOFIL er nu også i LIGHT udgave til diskoteker og natklubber, hvor det er de karismatiske frontfigurer, DISKO LYDIA & ONKEL FINN, altså de to alene på scenen, der sammen der styrer løjerne.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Diskofil er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Diskofil

For booking af Diskofil ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk