Peter Aalbæk Jensen

Branding, salg, økonomi, ledelse, filmproducent

Peter Aalbæk Jensen, nutidens svar på Simon Spies. Ja det lyder blasfemisk, men Peter Aalbæk Jensen besidder til fulde Spies´s evner udi at brande sig selv og de projekter han har med at gøre.

 

Peter Aalbæk Jensen

 

Dog ved man aldrig om Peter Aalbæk Jensen mener hvad han siger, da Peter Aalbæk Jensen som nævnt er mester i selviscenesættelse. Få et rigtig godt indblik i hans tanker og masser af inspiration til konkrete tiltag udi personlig branding.

Peter Aalbæk Jensen har en mening - og som regel en markant én af slagsen - om stort set alt. Peter Aalbæk Jensen taler meget, han smiler meget, han provokerer meget - og han er meget underholdende at høre på.

Hvis du booker et foredrag med Peter Aalbæk Jensen får du ikke et standardforedrag men du kan booke ham til at tale om film, om ledelse, om kultur, om salg, om at opføre sig ordentligt, om vigtigheden af at have det sjovt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Aalbæk Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Aalbæk Jensen

For booking af Peter Aalbæk Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk