Yazzmin

Dansk sangerinde

Et af Danmarks måske mest lovende sang-talenter, den smukke sangerinde Yazzmin Esmael, er netop hjemvendt efter halvandet år med koncerter, performances og indspilninger i ørkenstaten Dubai.

 

Yazzmin

 

Araberne er vilde med hende! Nu er turen kommet til Danmark.

I Dubai har Yazzmin optrådt på nogle af verdens mest luksuriøse hoteller for stjerner som Robert De Niro, Lindsey Lohan, Hugh Grant, Wesley Snipes, Shirley Bassey, Chris Tucker og Michael Jordan.

Yazzmin var sammen med Kylie Minogue på det nyåbnede verdenshotel Atlantis. - Hotellet der logerede verdens største fyrværkerishow, privatkoncert med Kylie og årets største sammensmeltning af celebreties. En yderst speciel og oplevelsesrig rejse som bl.a. bød på fest med de kendte, duet med berømtheder og VIP invitation til at sidde til bords med sheikerne.

Det er bemærkelsesværdigt at valget faldt på den danske sangerinde. - Yazzmins musik er Nyskabende. Hun har det rette look, temperament og personlig. Stemmen er blød som et fjerstrøg. Men vigtigst af alt besidder Yazzmin den uimodståelige fanden i voldskhed, vi alle er så fascineret af. Det kommer stærkt til udtryk i hendes eget musik.

Den mørke skønhed er for tiden i studiet med danske topproducere. - Der forventes snart at ligge noget nyt materiale klart.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Yazzmin er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Yazzmin

For booking af Yazzmin ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk