Carsten Berthelsen

Foredrag om øl

Prøv et skumhyggeligt foredrag om øl!

Følg med på en spændende færd i ord, toner og billeder, hvor Europas dramatiske (øl-)historie gøres levende. Undervejs er der selvfølgelig indlagt talrige smagsprøver!

 

Carsten Berthelsen

 

"Skab hverdag om til fest" - og prøv en hyggeaften med kollegerne, hvor latteren skyller gennem salen!

Foredraget bygger på bogen: "Ølrejsen - En rejse i øl og kultur - og ølkultur"

ØLREJSEN er en guide- og rejsebog for alle ølelskere.
Rejsen går gennem Mellem- og Sydtyskland til Tjekkiet, Østrig for at kulminere i Belgien, hvor stolte munke stadig brygger det urøl, som vore forfædre elskede.

ØLREJSEN er en ølbog for feinschmeckere, men også en historisk færd fra by til by og fra egn til egn, hvor mellemeuropæisk kultur havde sine kilder, og hvor de stadig flyder frit.

ØLREJSEN er skrevet baggrund af mere end 25 års ihærdige og velsmagende rejser i Mellemeuropa.

Carsten Berthelsen er også medlem af Danske Ølentusiaster og Danske Ølskribenters Laug.

Pressen skrev:

". man kommer som læser på en ufattelig rig og velresearchet tur med Carsten Berthelsen som beleven, belæst og moderat kulturkritisk flanerende guide.

(.) Den gode rejseleder kender ikke alene sin europæiske kulturhistorie så godt som sin egen ølsmag, han svømmer også formelig over af begavede observationer. (.) Man bliver fuld - af viden."
Politiken

"Berthelsen skriver levende og underholdende og indvier os i lige så høj grad i historisk-kulturelle forhold (.), som han svælger i skummende bryg."
Berlingske Tidende

"I det hele taget er "Ølrejsen" en vidunderlig bog. Ikke blot fordi emnet er så vigtigt, men også fordi Carsten Berthelsen skriver om noget, han elsker med skumsprøjtende kraft. Facts, historie, anekdoter, hele pivetøjet får vi foræret, og med sin begejstring, viden og fortælleglæde bringer han mundvandet frem."
M!

".Fuld af anekdoter og europæisk kulturhistorie, underholdende og inspirerende."
Anders Evald: Gyldendals Ølguide

"En herlig rejsebog... der er tale om den perfekte gave til enhver elsker af det gode øl."
Ingeniøren

"En mageløst velskrevet og gennemarbejdet bog. En hyggelig bog. Måske endda en nyttig bog... "Ølrejsen" er nærmest en vegetativ tilstand."
Flensborg Avis

Biografi
Carsten Berthelsen er foredragsholder, forfatter og forlagskonsulent. Har undervist på Københavns Universitet, Danmarks Biblioteksskole, Grafisk Højskole, Danmarks Pædagogiske Universitet, højskoler, gymnasier, folkeskoler og aftenskoler (AOF, LOF, FOF og HOF). Foredragsholder ved Den danske Boghandlerforenings årlige 'Introduktion til Bogsæsonen'.

Carsten Berthelsen er forfatter til talrige artikler og radioudsendelser om populærkultur, stor musik, blændende billedkunst og godtøl.

Oldermand for Danske Ølpublicisters Laug og modtager af Danske Ølentusiasters Ølpris 2007Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Berthelsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carsten Berthelsen

For booking af Carsten Berthelsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk