Den Hvide Lektie

stand-up og quiz

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den unikke kombination af stand-up og quiz. Den Hvide Lektie har igennem de sidste år quizzet til offentlige- såvel som lukkede arrangementer.

 

Den Hvide Lektie

 

Længden på quizzen, sværhedsgrad og indhold kan varieres, så det passer til netop dit arrangement.

Tonen er løs og hyggelig og undervejs er der rig mulighed for at grine, synge, diskutere og glæde eller ærgre sig over egne og holdkammeraternes viden eller mangel på samme i et forsøg på at opnå flest mulige korrekte svar.

Den Hvide Lektie er en slags paratvidensquiz for kvikke hoveder. Jeres quiz-værter er de to komikere Carsten Eskelund og Michael "MC" Christiansen, der også fra tid til anden kan opleves på farve-tv og i radio og sådan noget. Så man kan kalde det en palette af spørgsmål om alt muligt og skæg og spas og marmelademadder.

Her har Den Hvide Lektie bla. optrådt
"Late night" på Nørrebro Teater 2007
Carlsbergs grilllarrangementer "Varme kul og kolde Carlsberg" 007
Skanderborgfestivallen 2005, 2006 og 2008
Åbningen af Værløse Kulturhus 2005
P3's "Humor mod AIDS" 2005
Live quizzer på P3 2005
Quiz på Rådhuspladsen ved "Copenhagen International Filmfestival" 2005
Harry Potter quiz på Gentofte Hovedbibliotek 2004
Comedy Zoo december 2004

Derudover har Den Hvide Lektie også quizzet for Økonomistyrelsen, McKinsey og Co., Anco Trans, de ansatte i Roskilde Storcenter og mange flere.

Det hele startede i 2000, da de to dengang nystartede stand-uppere, Carsten Eskelund og Michael "MC" Christiansen, tilfældigt rendte på hinanden en onsdag aften, på en café på Vesterbro.

MC var mest ude for at drikke øl, mens Carsten arbejdede som bartender og netop denne aften havde til opgave at læse et par quiz-spørgsmål op, som ejeren havde forfattet.

Det stod dog hurtigt klart, at ejeren af cafeen ikke havde voldsomt styr på det faktuelle, så MC valgte at tage arbejdshandskerne på og hjælpe sin kollega med lynhurtigt at forfatte et par nye spørgsmål, i et forsøg på at redde aftenen. Det lykkedes at få vendt tumulten til en fornøjelig aften - og undervejs hyggede de to komikere sig så meget med opgaven og deres åbenlyse fælles humor, at de blev enige om at gøre det igen, bare ordentligt - og pludselig var tonerne til Danmarks første og største café-quiz slået an.

Som en steppebrand bredte rygterne om det nye fænomen sig i lokalområdet og de halvtomme hverdagsaftener på cafeen blev afløst af fulde huse, hvor folk sad på gulv og fadølsankre, for at få mulighed for at quizze med. I starten var det de meget anderledes spørgsmål om popkultur og perifær paratviden, der tiltrak de entusiastiske deltagere, men de to komikere kunne slet ikke lade være med at blande humor, kampråb og mærkelige ritualer ind i den quiz, der hurtigt - og uvist af hvilken årsag - fik navnet Den Hvide Lektie.

I årenes løb er quizzen vokset til større og større lokaler, for øjeblikket cafeen Grock på Frederiksberg, som Den Hvide Lektie har helt for sig selv og sine trofaste quizzere hveranden onsdag, som det altid har været.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Hvide Lektie er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Den Hvide Lektie

For booking af Den Hvide Lektie ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk