Jan Glæsel

Trompet i kirken

Ønsker du at skabe en helt særlig mindeværdig stemning i kirken ved din specielle højtidelighed, så kan du booke en af landets bedste trompetister til at spille i kirken.

 

Jan Glæsel

 

Barnedåb, bryllup, begravelse eller anden kirkelig handling. Jan Glæsel spiller solotrompet i kirken ved din begivenhed.

Kirkerummet er ideelt til trompetmusik og repertoiret, der spænder lige fra det lette klassiske til populær musik over musical, danske sange og jazz, er blevet samlet til en times koncert i selskab med trompeten.

Jan Glæsel har optrådt som TV-kapelmester i nogle af landets mest kendte TV-programmer som bl.a. 'Meyerheim & Co', på TV 2, og 'Husk Lige Tandbørsten' med Casper Christensen på DR. Som komponist har Jan Glæsels skrevet filmmusik til flere store danske spillefilm bl.a. Lise Nørgård filmen - "Kun en Pige" og filmatiseringen af Hans Scherfigs "Det Forsømte Forår". Men det er nok som mangeårig kapelmester for "Linie 3" at Jan Glæsel for alvor er blevet landskendt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Glæsel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jan Glæsel

For booking af Jan Glæsel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk