Louise Espersen

Gitte Hænning kopi

Lille frøken Louise gør Gitte Hænning hot

Vennerne har måbet. Talent 2008-dommerne har jublet. Forbilledet har sunget med. 17-årige Louise er gået fra at være en almindelig, genert teenager til at være et fænomen med sin friske og fængende version af Gitte Hænning anno 2009. Nu er hendes album klar.

 

Louise Espersen

 

Et enormt 'hvorfor?' trænger sig på hos de fleste, når de har samlet sig efter én af Louises smittende op-
trædener. Hvorfor dog lige Gitte Hænning? Slet ikke fordi der er noget galt med hende, men hvorfor kaster en blot 17-årig pige sig lige over Gitte Hænning? Louise kan svare, som var det verdens nemmeste spørgsmål:

- Fordi hendes sange gør mig glad. Og de fortæller gode historier.
Det var et videobånd, som satte det hele gang. På båndet var komedien "Han, hun, Dirch og Dario" optaget fra fjernsynet, og Louise så det hver dag. Der var ikke noget nyt i, at Louise lod sig gribe af en gammel dansk film, for dem elsker hun - alt fra Morten Korch-film til Olsen-Banden bliver slugt råt. Men den hér havde noget ekstra. Den havde Gitte.
- Jeg faldt pladask for de sange, der er i den. Jeg kan godt lide hendes udstråling, når hun synger, måden hun synger på, og den person hun er. Jeg synes, hun udstråler en masse glæde, fortæller Louise.

Siden har den 17-årige 10.-klasseselev fra Silkeborg gjort sig til en sand darling med sine veloplagte nyfortolkninger af Gitte Hænnings evergreens - først i tv-showet Talent 2008 og nu på albummet "Hvorfor tænke på i morgen". Med stemmepragt, ægte affekteret udtale, sprælsk sceneoptræden og frisuren og kjolerne i orden fanger Louise en lyd og et look, som både virker som et stykke fascinerende fortid og som et stykke frisk, ung og sommerlig nutid.

- Det var rigtigt stort for mig. Det var virkelig en drøm, som gik i opfyldelse, fortæller Louise om dagene, hvor Gitte Hænning rejste op fra Tyskland, så de kunne synge "Bare Ta' Det Roligt" sammen. - Jeg fik rigtig meget ud af det. Hun havde en masse historier at fortælle, og vi havde det sjovt og havde en god kemi sammen.

Nu er albummet, der også indeholder sange indspillet med Keld Heick, på gaden den 08. juni med stor TV-kampagne på TV2 og TV Charlie.

Louise er på tour året ud til centre, byfester, plejehjem, kulturelle arrangementer og lignende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Espersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Louise Espersen

For booking af Louise Espersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk