Jazzkatten på tur

Børnemusik

Aktiv musikforestilling for de 2-6 årige.
Følg med den nysgerrige kat rundt i verden på jagt efter jazzen. Undervejs skal der synges, tælles, danses og en masse andet.

 

Jazzkatten på tur

 

"Jazzkatten på tur" er en musikalsk historiefortælling for børn fra 2 -6 år. Jazzkatten, tager børnene med på en rejse ud for at lede efter jazzmusikken. På rejsen kommer de rundt i verden, og oplever den fremmede musik. I løbet af forestillingen medvirker børnene til at forme handlingen, de leger med Jazzkatten og orkestret. Musikken bliver skabt i det øjeblik, vi alle sammen laver sambaoptog eller synger om, hvor godt vi kan lide chokolade.

formålet med Jazzkatten, er at præsentere børnene for begrebet levende musik, de rigtige instrumenter og den lyd det giver, når man f.eks. tager en dyb tone på kontrabassen eller slår på den afrikanske tromme. Jazzkatten på Tur vil også åbne børns øren for jazzmusikken, der med sin frie form og gentagne rytmiske strukturer understøtter børnenes egen musikalitet. Musikken i forestillingen er af høj kvalitet og fremføres af professionelle musikere.

"Jazzkatten på tur" består af 4 musikere og musikpædagoger alle uddannet ved Rytmiske Konservatorier.

Clara Vuust
(jazzkat og sang) - Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium, og i "Leg, Musik & Bevægelse" v/ Lotte Kærså. Arbejder som kirkesanger i Ballerup (Pederstrup Sogn) og sang- og rytmiklærer på Roskilde Kulturskole.

Jesper Agesen
(guitar) - Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium,og i New York. Undeviser på Roskilde Kulturskole.

Lars Johnsen
(kontrabas) Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, og i New York. Underviser på Holbæk & Omegns Musikskole.

Carsten Landors
(trommer) - Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, og i New York. Underviser på Holbæk & Omegns Musikskole.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jazzkatten på tur er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jazzkatten på tur

For booking af Jazzkatten på tur ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk