Trylle Ole

tryllekunstner - ballonklovn

Når du booker Trylle Ole får du meget mere end blot en almindelig tryllekunstner. Du får en professionel børneentertainer med 15 års erfaring med underholdning for børn som fuldtidsbeskæftigelse.

 

Trylle Ole

 

I Trylle Ole´s show lægges der vægt på at få så mange grin frem som muligt. Det er et one man show med masser af situationskomik og publikumsdeltagelse. I showet bliver der også lavet forskellige dekorative ballonfigurer til de assisterende børn fra publikum.

Hvert år får Trylle Ole mange positive tilbagemeldinger fra glade og tilfredse arrangører. Trylle Ole får også mange genbookinger hvert år, og kan med sindsro garantere kommende arrangører fuld valuta for pengene.

Vil du have kvalitetsunderholdning for børn, så er Trylle Ole et spændende alternativ.

Trylle Ole kan også bookes som en walk around event til f.eks. åbent hus arrangementer o.lign., hvor han går rundt blandt gæsterne og laver ballondyr, tryller og spreder glæde og begejstring.

Læs mere på creativemagic.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trylle Ole er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trylle Ole

For booking af Trylle Ole ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk