Jane & Shane

Irsk Folkemusik

Denne varme duo, som spiller det herligste og sublime irske folkemusik. Spiller også med Niels Hausgaard - britisk folkemusik i absolut topklasse.

 

Jane & Shane

 

Jane & Shane

Engelske Jane og Irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd, de er begavede underholdere i absolut særklasse. De kan forvandle tumulten i et dunkende værtshus fredag aften til jubelsang og rørende poesi. Det fine gamle, men vanskelige håndværk kan de til perfektion, og de fortjener den aller-største respekt.

Det er dog på musikscenen, man får størst udbytte af deres musikalske talent. De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor selvfølge bevæger sig rundt i stilarterne.

Shane er showets ankermand med sin musikalitet, sin sikkerhed, sin respekt for publikum og sin lyse, men håndfaste humor.

Jane skal opleves. Hun kan sin violin og har plejet sit betydelige talent siden barndommen. Hun fylder rummet med energi og forår. Hun blænder!Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jane & Shane er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jane & Shane

For booking af Jane & Shane ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk