Lars Hansen & The Burgermeisters

Partyband

I en verden hvor Peter Belli, Thomas Helmig og Lille Palle sad på regeringsmagten, ville Lars Hansen være kulturminister og The Burgermeisters skulle toppe samtlige kulturkanoner.

 

Lars Hansen & The Burgermeisters

 

Frontmanden Lars Hansen, som i sin folkeregisteraddresse bærer titlen "Baron Hansen" er entertaineren der bringer humør, swingness og falsk fællessang til folket. En folkelig rock n' roll konge in spe der favner sit publikum, og brystføder dem til de sprækker. Bag ham spiller et orkester som elsker deres forsanger, og som vil bære ham på hænder og fødder indtil succesen er i hus - og det kommer den, ALTID.

" Man kan ikke sætte de her drenge i faste rammmer - de vil simpelthen sprænge dem, koge suppe på dem og sende dem tilbage hvor de kom fra. Det svinger simpelthen som ind i helvede, og når man som Lars Hansen formår at forene unge nørrebroere og midaldrende storbybohemer med café latte skæg i varm omfavnelse, er vi blevet begejstret gang på gang når der har været proppet til bristepunktet. Det er musikalsk underholdning i absolut særklasse - det er vildt og samtidig bedårende sympatisk som ikke kan puttes i nogen bestemt kasse." Mikkel Bendtsen, musikansvarlig på Nørrebro Bryghus.

Lars Hansen & The Burgermeisters er et klassisk 5-mands rock n' roll orkester der vil ha' elguitar, saxofon og ikke meget andet. Alligevel er formerne aldrig faste, og man vil opleve drengene bytte instrumenter, lave street parade a la New Orleans, inddrage publikum og få dem til at synge med på sange de troede de havde glemt. Det er en tsunami af velspillende underholdning med høj energi og humor.

Det rygtes hurtigt, når der langt om længe er kommet et orkester, der spiller op til fest som om de havde betalt for samtlige kuverter selv. De gider simpelthen ikke køre land og rige rundt for at levere tandløs underholdning som er glemt 2 dage efter -den skal have en over nakken, og The Burgermeisters har et ansvar for deres del af festen som de altid lever op til.

Den stigende efterspørgsel fra festivaler og private med friværdien nogenlunde intakt, har medført, at Lars Hansen & The Burgermeisters også kan hyres i fordoblet tilstand med fuldt udtræk på blæsersektionen og høj strøm på klaviaturet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Hansen & The Burgermeisters er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lars Hansen & The Burgermeisters

For booking af Lars Hansen & The Burgermeisters ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk