Anne Dorte Michelsen

smukke salmer og egne kompositioner

Anne Dorte Michelsen har i de sidste år fyldt de danske kirker med smukke salmesange samt egne kompositioner. HVERDAGENS BLIDE BESYNGER, ANNE DORTE MICHELSEN, GIVER AKUSTISK KIRKEKONCERT

 

Anne Dorte Michelsen

 

I foråret 07 udgav Anne Dorte Michelsen sin første solo CD i 6 år med egne sange: "Hvor var det nu vi var?".

Albummet blev varmt modtaget og ledte til en lang række koncerter over hele landet - i såvel små og store spillesteder som i kirker med akustiske kirkekoncerter. Turneen blev en succes både hos anmeldere og publikum, og fortsætter nu.

Anne Dorte Michelsen er blevet kaldt "Hverdagens blide besynger" og det er sandt at den stille og blide side er fremherskende på hendes nye CD "Hvor var det nu vi var?" Men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter et spænd fra nænsom inderlighed til livfuld spilleglæde, når hun og hendes musikere tager fat på nogle af Michelsens allerstørste hits som: "Ud under åben himmel", "Bruge og Bruges", "En lykkelig familie", "Før eller siden", "Jeg har lagt mine våben" og "Sig du kan li' mig".

Under de akustiske kirkekoncerter vil Anne Dorte og guitaristen Johannes Nørrelykke også spille en håndfuld af de kendte danske sange og salmer fra Michelsens meget succesrige udgivelser "Fred hviler over land og by" fra 2003 og "Så stille som sne" fra 2004. Her overraskede Anne Dorte alle ved at tage springet fra sangskriver og sanger til en indlevende og personlig fortolker af vores fælles sang- og salmeskat.

I den tætte soloform, hvor Anne Dorte er alene på scenen med sin guitarist Johannes Nørrelykke fylder historierne om sangene godt mellem numrene, og sangenes ord og digte står klingende klart i det sparsomme akkompagnement. En renhed og enkelthed, der klæder Anne Dorte Michelsens sprøde og indtrængende stemme. Anne Dorte akkompagnerer desuden sig selv på guitar og klaver.

Der er altså både mulighed for at genhøre klassikere fra tiden med Tøsedrengene, højdepunkter fra Anne Dortes Michelsens egen solokarriere, et udpluk af danske sange og salmer og samtidig få en tidsaktuel kommentar til danskernes hverdag her og nu på vej fra Harald Nyborg over Elgiganten og hjem til en stille kop eftertanke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Dorte Michelsen

For booking af Anne Dorte Michelsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk